Connect with us

technokrata

Indul a Samsung “Smart sport a gyermekekért” kampánya

Samsung Smart

Dotkom

Indul a Samsung “Smart sport a gyermekekért” kampánya

Smart sport a gyermekekért címmel péntektől országos kampányt indít a Samsung magyarországi leányvállalata a helyi gyermeksport támogatása érdekében.

Facskó István, a Samsung Electronics Magyar Zrt. elnöke a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, a június 1. és augusztus 12. között zajló program keretében az elektronikai vállalat összesen 100 millió forint értékű, úgynevezett smart terméket adományoz a legaktívabb gyermeksportszervezetek számára. Ezért cserébe a résztvevőknek összesen 1 millió kilométert kell sportolva teljesíteniük.
A kampány része a Samsung nemzetközi Hope Relay programjának. A cég olyan alkalmazást fejlesztett ki, amelynek segítségével az azt letöltő felhasználók folyamatosan nyomon követhetik sportteljesítményüket, s azt is, hogy a kerékpárral, futva, vagy gyalog megtett kilométerek alapján mekkora részben járultak hozzá a 100 milliós adományhoz.

“Mozogjon együtt a család, gyűjtsük a kilométereket, s mutassunk jó példát a gyerekeknek, mert a mozgást minél korábban el kell kezdeni” – hangsúlyozta Monspart Sarolta, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az elektronikai cég minden megyeszékhelyre ötmillió forint, a fővárosba pedig tízmillió forint értékű smart terméket juttat, és a polgármesterek segítségével igyekszik megtalálni azokat a gyermekszervezeteket, amelyek az adományokat a leghatékonyabban tudják felhasználni. A kampány jótékonysági nagykövetei olyan ismert személyiségek, mint Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes, Kovács István olimpiai bajnok ökölvívó vagy Besenyei Péter műrepülő világbajnok. (MTI/fotó: MOB)Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák