Connect with us

technokrata

Új Motorola Walkie Talkie-k a Concorde kínálatában

walkie talkie

Smart home

Új Motorola Walkie Talkie-k a Concorde kínálatában

A Concorde Telecom bemutatta új Motorola adó-vevő családját, ahol bárki megtalálhatja a magának megfelelőt. Kiránduláskor kötelező darabok.

Mától 4 új taggal bővült a Concorde Telekom adó-vevő palettája. Az új Motorolák legkisebb tagja, a TLKR T4 mindössze 11 ezer forintért megvásárolható. Terepeviszonyoktól függően akár 6 km-es hatótávolsága mellett 20 órás üzemidőt biztosít, 3 darab AAA elemmel működik. Kijelzője LCD és 8 csatornát tárolhatunk rajta. A második tag, a TLKR T6 is 8 csatornás (PMR 466 frekvencia sáv), viszont ennek hatótávolsága akár 8 km is lehet és komolyabb beállítási funkciókkal is büszkélkedik és azokat automatikusan el is menti. Elemei NiMH akkumulátorok, kijelzője szintén LCD és jár hozzá ikertöltő is. Ára 23 ezer forint.

A még egyel komolyabb felszerelés már igazi túrabarát, ugyanis a Motorola TLKR T8 amellett, hogy 10 kilométeres a hatótávolsága, tartalmaz zseblámpafunkciót (LED-es) és cseppálló, így vízitúrák bajnoka is lehet. Természetesen a vízbeejtést nem javasoljuk, viszont rezgő akkumulátoros, LCD-je pedig háttérvilágítással rendelkezik, mindezt 31 ezer forintért.

Az új tagok legerősebb walki-talkie-ja szabadidőre és munkához is professzionális társ, ugyanis 8 kilométeres hatótávolsága mellett (PMR446 rádió) csatorna szkennelő móddal is rendelkezik, emellett a használt sáv titkosítható. Beépített akkumulátora híváskor rezegni is tud és monitorként is használható (állandó adás-vétel, babafigyelőként is használható). Leejtésre nem érzékeny, vagyis ütés és cseppálló a kivitelezés, az adásvégjelzés 8a pittyegés) kikapcsolható. A Motorola XTR 446 adó-vevő szettben, ekkora tudással 33 ezer forint alatti árával igencsak baráti.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák