Connect with us

technokrata

Új értelmet kapott a „zacskó a fejre” kifejezés

grappa2

Smart home

Új értelmet kapott a „zacskó a fejre” kifejezés

A bevásárlószatyor egyben védősisakként is funkcionálhat. Világvége esetén még egy utolsót mosolyoghatunk, ha valaki reklámszatyorral a fején rohan fejvesztve.

Japán a fantasztikus találmányok és az ijesztő bolondságok országa. Ez a szatyor, nevezzük Grappanak, inkább az utóbbi kategóriába sorolhatóm ugyanis bár biztos megfelelő védelmet nyújt egy fejünkre eső cserép esetén, azért elég méhészeti élményben részesül az, aki ilyet a fejére húz. Még csak ki se lehet látni belőle rendesen. Ha fantasztikus találmányokról akarunk beszélni, akkor itt a Geiger-Müller számlálós okostelefon, melyet a fukusimai tragédia (is) ihletett. No de visszatérve a szatyorra. A videóban pontosan elmagyarázzák miért is jó nekünk, ha veszünk egyet a tokiói trippen 1000 jenért (2800 forint).

Egyelőre mi nem találunk szavakat, a japánok meg mindent megvesznek, végül is többet ér, mint egy nejlon a fejre, ráadásul praktikus, mert katasztrófán kívül is használható. Igazából azt várjuk, hogy mikor kap a lehetőségre valamelyik nagyipari vállalat és kezdi el magát harsányan hirdetni a bevásárlószatyron. De ugye azt senki se gondolta komolyan, hogy ez bármi ellen is véd?Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd