Connect with us

technokrata

Új értelmet kapott a „zacskó a fejre” kifejezés

grappa2

Smart home

Új értelmet kapott a „zacskó a fejre” kifejezés

A bevásárlószatyor egyben védősisakként is funkcionálhat. Világvége esetén még egy utolsót mosolyoghatunk, ha valaki reklámszatyorral a fején rohan fejvesztve.

Japán a fantasztikus találmányok és az ijesztő bolondságok országa. Ez a szatyor, nevezzük Grappanak, inkább az utóbbi kategóriába sorolhatóm ugyanis bár biztos megfelelő védelmet nyújt egy fejünkre eső cserép esetén, azért elég méhészeti élményben részesül az, aki ilyet a fejére húz. Még csak ki se lehet látni belőle rendesen. Ha fantasztikus találmányokról akarunk beszélni, akkor itt a Geiger-Müller számlálós okostelefon, melyet a fukusimai tragédia (is) ihletett. No de visszatérve a szatyorra. A videóban pontosan elmagyarázzák miért is jó nekünk, ha veszünk egyet a tokiói trippen 1000 jenért (2800 forint).

Egyelőre mi nem találunk szavakat, a japánok meg mindent megvesznek, végül is többet ér, mint egy nejlon a fejre, ráadásul praktikus, mert katasztrófán kívül is használható. Igazából azt várjuk, hogy mikor kap a lehetőségre valamelyik nagyipari vállalat és kezdi el magát harsányan hirdetni a bevásárlószatyron. De ugye azt senki se gondolta komolyan, hogy ez bármi ellen is véd?Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek