Connect with us

technokrata

A Kingston DataTraveler Elite 3.0 a kulcs a gyors adatátvitelhez

Kingston-DataTraveler-Elite-3-0-USB-flash-drives

Smart home

A Kingston DataTraveler Elite 3.0 a kulcs a gyors adatátvitelhez

A Kingston Digital Europe Ltd. bemutatja a DataTraveler® Elite 3.0 modellt. Az új pendrive amellett, hogy USB 3.0 szabványra épül, költséghatékony megoldást jelent azon felhasználók számára, akik digitális könyvtáruk tárolásán felül gyors adatátvitelre is vágynak.

A 16 GB, 32 GB és 64 GB kapacitású változatban kapható DataTraveler Elite 3.0 segítségével a felhasználók értékes időt takaríthatnak meg. A belső tesztelések eredményei alapján a DT Elite 3.0 akár kétszer gyorsabb teljesítményt nyújt egy hagyományos USB 2.0 flash meghajtóhoz képest több mint 22 GB-nyi adatmennyiség másolása során, mely egy Blu-ray filmnek, 10 000-nél több fényképnek és több mint 4000 zeneszámnak felel meg.
„Tekintve, hogy a felhasználók egyre több HD videót, digitális illusztrációt, zenét és prezentációt tárolnak, illetve hordoznak magukkal, olyan gyors eszközökre van szükség, amelyek képesek lépést tartani a digitális életstílussal. Az USB 3.0 technológiára épülő termékcsaládunk legújabb tagja, a DataTraveler Elite 3.0 USB-kulcs ideális megoldás mindazok számára, akik megnövelt átviteli sebességre vágynak megfizethető áron” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A vékony, kupak nélküli kialakítású DT Elite 3.0 visszahúzható, így biztosítja az USB-csatlakozó védelmét. Ennek köszönhetően a felhasználók bárhová magukkal vihetik, mivel könnyen kulcstartóra erősíthető vagy nyakba akasztható. A flashdrive kompatibilis az USB 2.0 technológiával.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek