Connect with us

technokrata

Amikor a hűtőszekrény műalkotás – Samsung Sveta

5205e6d2382e2e484ead17a7280c6ac2

Smart home

Amikor a hűtőszekrény műalkotás – Samsung Sveta

Egy hűtő, amelyben mindennek találunk helyet: a gondos tervezésnek hála, nem marad kihasználatlan tér a Samsung Sveta hűtőjében, amely stílusos megjelenésével minden modern konyha berendezéséhez jól illik.

A letisztult, tükörfehér felület és a sima, határozott vonalvezetésű külső minden tekintetet a Svetára irányít, a különleges, LED toronyvilágítás és az elegáns LCD kijelző pedig tovább fokozza a hűtőszekrény egyediségét.

A Sveta már külső megjelenésében is számos hasznos és nagyon szerethető jellemzőt vonultat fel. Kinyitásakor például gyönyörű LED toronyvilágítással találkozunk, amelynek a hőkibocsátása és az energiafogyasztása is rendkívül alacsony. Ez a különleges formatervezésű toronyvilágítás a hűtőszekrény minden sarkába egyenletesen juttatja el a fényt, így többé nem probléma megtalálni a keresett élelmiszert. A Samsung Sveta egyedi, kék megvilágítási megoldásának az éjjeli majszolások során vehetjük nagy hasznát, és akkor is jól jön, ha a fagyasztóban kutakodunk.

A tükörfehér ajtón finom kidolgozású, elegáns, kék LCD kijelző kapott helyet, amelyen kényelmesen beállítható bármely üzemmód, így például a Vakáció üzemmód is. Ha ezt használjuk, akkor a hűtő csakis a fagyasztó részt működteti, energiát és pénzt spórolva ezzel a nyaralás alatt.


Amellett, hogy a Sveta nettó tárolókapacitása mintegy 330 liter, az elosztása is rendkívül praktikus, sokat segít az élelmiszerek könnyű és átlátható elrendezésében. Helyet kapott benne egy összecsukható polc is, így nem probléma többé a magas edények elhelyezése. Ráadásul az ajtók teljes felületén is további tárolóegységek találhatók, amelyeket a saját igényeinknek megfelelően variálhatunk az átláthatóság kedvéért.

A prémium megjelenés és logikus elrendezés mellett a legmodernebb hűtési technológiával büszkélkedhet a készülék, így az élelmiszerek hosszabban eltarthatók, mégis megőrzik ízüket, állagukat. Az új, No Frost (jegesedésmentes) technológia például önmagától és automatikusan leolvasztja a párologtatóra lerakódott jégkristályokat, így az élelmiszerek is hosszabban megőrzik frissességüket. A CoolSelect Zone pedig egy olyan, önálló vezérlésű rekesz, amelynek a hőmérsékletét külön szabályozhatjuk, mindig a benne tárolt élelmiszereknek megfelelően. A Power freeze (gyorsfagyasztás) funkcióval bármilyen, akár könnyen romlandó ételt pillanatok alatt lefagyaszthatunk, hogy sokáig megőrizhesse frissességét. A Multi Flow levegőáramoltatással pedig a hűtött levegő polconként több nyílásból áramlik a hűtőtérbe, így biztosítva az állandó, egyenletes hőmérsékletet.

A termékcsalád fekete és ezüst színben már korábban is kapható volt hazánkban, legújabb tagja, a fehér Sveta pedig 2012 áprilisától vásárolható meg, 279.000 Ft ajánlott bruttó fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd