Connect with us

Hirdetés

technokrata

Amikor a hűtőszekrény műalkotás – Samsung Sveta

Smart home

Amikor a hűtőszekrény műalkotás – Samsung Sveta

Egy hűtő, amelyben mindennek találunk helyet: a gondos tervezésnek hála, nem marad kihasználatlan tér a Samsung Sveta hűtőjében, amely stílusos megjelenésével minden modern konyha berendezéséhez jól illik.

A letisztult, tükörfehér felület és a sima, határozott vonalvezetésű külső minden tekintetet a Svetára irányít, a különleges, LED toronyvilágítás és az elegáns LCD kijelző pedig tovább fokozza a hűtőszekrény egyediségét.

A Sveta már külső megjelenésében is számos hasznos és nagyon szerethető jellemzőt vonultat fel. Kinyitásakor például gyönyörű LED toronyvilágítással találkozunk, amelynek a hőkibocsátása és az energiafogyasztása is rendkívül alacsony. Ez a különleges formatervezésű toronyvilágítás a hűtőszekrény minden sarkába egyenletesen juttatja el a fényt, így többé nem probléma megtalálni a keresett élelmiszert. A Samsung Sveta egyedi, kék megvilágítási megoldásának az éjjeli majszolások során vehetjük nagy hasznát, és akkor is jól jön, ha a fagyasztóban kutakodunk.

A tükörfehér ajtón finom kidolgozású, elegáns, kék LCD kijelző kapott helyet, amelyen kényelmesen beállítható bármely üzemmód, így például a Vakáció üzemmód is. Ha ezt használjuk, akkor a hűtő csakis a fagyasztó részt működteti, energiát és pénzt spórolva ezzel a nyaralás alatt.


Amellett, hogy a Sveta nettó tárolókapacitása mintegy 330 liter, az elosztása is rendkívül praktikus, sokat segít az élelmiszerek könnyű és átlátható elrendezésében. Helyet kapott benne egy összecsukható polc is, így nem probléma többé a magas edények elhelyezése. Ráadásul az ajtók teljes felületén is további tárolóegységek találhatók, amelyeket a saját igényeinknek megfelelően variálhatunk az átláthatóság kedvéért.

A prémium megjelenés és logikus elrendezés mellett a legmodernebb hűtési technológiával büszkélkedhet a készülék, így az élelmiszerek hosszabban eltarthatók, mégis megőrzik ízüket, állagukat. Az új, No Frost (jegesedésmentes) technológia például önmagától és automatikusan leolvasztja a párologtatóra lerakódott jégkristályokat, így az élelmiszerek is hosszabban megőrzik frissességüket. A CoolSelect Zone pedig egy olyan, önálló vezérlésű rekesz, amelynek a hőmérsékletét külön szabályozhatjuk, mindig a benne tárolt élelmiszereknek megfelelően. A Power freeze (gyorsfagyasztás) funkcióval bármilyen, akár könnyen romlandó ételt pillanatok alatt lefagyaszthatunk, hogy sokáig megőrizhesse frissességét. A Multi Flow levegőáramoltatással pedig a hűtött levegő polconként több nyílásból áramlik a hűtőtérbe, így biztosítva az állandó, egyenletes hőmérsékletet.

A termékcsalád fekete és ezüst színben már korábban is kapható volt hazánkban, legújabb tagja, a fehér Sveta pedig 2012 áprilisától vásárolható meg, 279.000 Ft ajánlott bruttó fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés