Connect with us

technokrata

Amikor a hűtőszekrény műalkotás – Samsung Sveta

5205e6d2382e2e484ead17a7280c6ac2

Smart home

Amikor a hűtőszekrény műalkotás – Samsung Sveta

Egy hűtő, amelyben mindennek találunk helyet: a gondos tervezésnek hála, nem marad kihasználatlan tér a Samsung Sveta hűtőjében, amely stílusos megjelenésével minden modern konyha berendezéséhez jól illik.

A letisztult, tükörfehér felület és a sima, határozott vonalvezetésű külső minden tekintetet a Svetára irányít, a különleges, LED toronyvilágítás és az elegáns LCD kijelző pedig tovább fokozza a hűtőszekrény egyediségét.

A Sveta már külső megjelenésében is számos hasznos és nagyon szerethető jellemzőt vonultat fel. Kinyitásakor például gyönyörű LED toronyvilágítással találkozunk, amelynek a hőkibocsátása és az energiafogyasztása is rendkívül alacsony. Ez a különleges formatervezésű toronyvilágítás a hűtőszekrény minden sarkába egyenletesen juttatja el a fényt, így többé nem probléma megtalálni a keresett élelmiszert. A Samsung Sveta egyedi, kék megvilágítási megoldásának az éjjeli majszolások során vehetjük nagy hasznát, és akkor is jól jön, ha a fagyasztóban kutakodunk.

A tükörfehér ajtón finom kidolgozású, elegáns, kék LCD kijelző kapott helyet, amelyen kényelmesen beállítható bármely üzemmód, így például a Vakáció üzemmód is. Ha ezt használjuk, akkor a hűtő csakis a fagyasztó részt működteti, energiát és pénzt spórolva ezzel a nyaralás alatt.


Amellett, hogy a Sveta nettó tárolókapacitása mintegy 330 liter, az elosztása is rendkívül praktikus, sokat segít az élelmiszerek könnyű és átlátható elrendezésében. Helyet kapott benne egy összecsukható polc is, így nem probléma többé a magas edények elhelyezése. Ráadásul az ajtók teljes felületén is további tárolóegységek találhatók, amelyeket a saját igényeinknek megfelelően variálhatunk az átláthatóság kedvéért.

A prémium megjelenés és logikus elrendezés mellett a legmodernebb hűtési technológiával büszkélkedhet a készülék, így az élelmiszerek hosszabban eltarthatók, mégis megőrzik ízüket, állagukat. Az új, No Frost (jegesedésmentes) technológia például önmagától és automatikusan leolvasztja a párologtatóra lerakódott jégkristályokat, így az élelmiszerek is hosszabban megőrzik frissességüket. A CoolSelect Zone pedig egy olyan, önálló vezérlésű rekesz, amelynek a hőmérsékletét külön szabályozhatjuk, mindig a benne tárolt élelmiszereknek megfelelően. A Power freeze (gyorsfagyasztás) funkcióval bármilyen, akár könnyen romlandó ételt pillanatok alatt lefagyaszthatunk, hogy sokáig megőrizhesse frissességét. A Multi Flow levegőáramoltatással pedig a hűtött levegő polconként több nyílásból áramlik a hűtőtérbe, így biztosítva az állandó, egyenletes hőmérsékletet.

A termékcsalád fekete és ezüst színben már korábban is kapható volt hazánkban, legújabb tagja, a fehér Sveta pedig 2012 áprilisától vásárolható meg, 279.000 Ft ajánlott bruttó fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek