Connect with us

technokrata

A Plantronics új headsetje a mozgás szabadságát adja

backbeat

Smart home

A Plantronics új headsetje a mozgás szabadságát adja

A BackBeat GO sztereó headsettel futhatunk, táncolhatunk, beszélhetünk és a szokásos kötöttség is megszűnik.

Ugye idegesítő tud lenni, hogy nem tudjuk hova tenni a telefonunkat akkor, amikor zenét akarunk hallgatni. A jack kimenetbe dugott fülhallgató vagy headset mindenbe beleakad és a telefon használata is ezáltal nagyon körülményes, ráadásul egy idő után biztosan megtörik valahol a kábel, kontaktos lesz a fülhallgató és vehetünk újat. Pláne ha éppen futni szeretnénk vagy bármilyen más sportot űzni. Vannak Bluetooth eszközök, amelyeket már régóta ismerünk, de ezek zöme csak egy fülre akasztható, így bár beszélgethetünk rajta keresztül, de zenei élményt senki se várjon tőle. Nem úgy a Plantronics BackBeat GO fülhallgatóval, mely drótnélküli, Bluetooth-alapú és sztereó hangminőségű.

A mindössze 13 grammos fülhallgatót egyszerűen hanyagul a nyakunk mögé dobjuk és a két fejet bedugjuk a fülünkbe és már mehet is a zenehallgatás. Nincs felesleges kábel, a telefont is szabadon kezelhetjük, eközben bármikor fogadhatunk és kezdeményezhetünk hívást. A BackBeat GO egy készülékkel tud egyszerre kapcsolatot létesíteni, tehát ha telefont vagy más eszközt, pl. tabletet váltunk, akkor újra párosítani kell a két kütyüt. A gyártó ígérete szerint egy feltöltéssel mintegy 4 és fél órán át hallgathatunk vele zenét és 10 órán keresztül van alvó üzemmódban. A digitális zajszűrős BackBeat GO máris megvehető, ára icipicit borsos, 100 dollár.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd