Connect with us

technokrata

Profi képkezelő szoftver PlayStation 3-ra

playmem

Smart home

Profi képkezelő szoftver PlayStation 3-ra

A Sony legfrissebb újdonságával, a PlayMemories Studio szoftverrel a digitális fényképek és HD videók játszva kezelhetők, kihasználva a PlayStation®3 grafikai képességeit.

A PlayStation®3 elképesztő grafikai és számítási teljesítményére alapozva a PlayMemories Studio-val a HD és 3D felvételek megtekintése legalább akkora vizuális élmény, mint a videojátékozás. A digitális fényképezőgép vagy kamera csatlakoztatása után a PlayStation®3 kontroller segítségével vezérelhető a „műsor”.

A professzionális teljesítmény azt is jelenti, hogy a szoftver felhasználóbarát módon kezelhető. A videokamerán, PS3-on vagy a csatlakoztatott USB memóriakártyán lévő tartalmak a könnyen áttekinthető „időskála” szerint jelennek meg, a hatékony szűrők pedig a felvételek közötti böngészést segítik, többek között dátum, mosoly, 2D/3D, kedvencek, GPS adatok stb. alapján.

Virtuális utazás

A látványos „Map” nézetben a szoftver a geocímkékkel ellátott képeket elhelyezi a képernyőn megjelenő földgömbön, a felvétel helyszíne alapján (GPS-el rendelkező fényképezőgép illetve kamera szükséges). A földgömböt forgatva, a fotók segítségével virtuálisan bejárhatók az utazás legemlékezetesebb állomásai.

Képszerkesztő guru

A PlayMemories Studio a képek és videók utólagos effektezésében is profi: a 11-féle, gombnyomásra előhívható hatás között megtalálható a szépia, a játékkamera, a lágy fókusz és a monokróm is. Sőt, a szoftverrel a video-szerkesztés is egyszerűen megoldható. A kontrollerrel könnyedén megjelölhetők, vághatók és illeszthetők az egyes video elemek, amelyek kiegészíthetők feliratokkal, video-, és audioeffektekkel is.

Tárolás és megosztás egyszerűen

A PlayMemories Studio segítségével a képek és videók a Facebook-ra pár kattintással feltölthetők. A felvételek vezeték nélkül áthelyezhetők Playstation®Vita-ra vagy PSP®-re, megkönnyítve az anyagok tárolását és újrajátszását.

Hogyan lehet megszerezni?

A PlayMemories Studio-t a PlayStation®Store-ból, 15 euróért lehet letölteni. A trial verzió természetesen ingyenes és 30 napig érvényes. A PlayStation®Plus tagok életre szóló PlayMemories Studio hozzáférést kapnak további díjak nélkül, hiszen az ő esetükben az éves tagdíj nyújt erre fedezetet.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd