Connect with us

technokrata

Profi képkezelő szoftver PlayStation 3-ra

Smart home

Profi képkezelő szoftver PlayStation 3-ra

A Sony legfrissebb újdonságával, a PlayMemories Studio szoftverrel a digitális fényképek és HD videók játszva kezelhetők, kihasználva a PlayStation®3 grafikai képességeit.

A PlayStation®3 elképesztő grafikai és számítási teljesítményére alapozva a PlayMemories Studio-val a HD és 3D felvételek megtekintése legalább akkora vizuális élmény, mint a videojátékozás. A digitális fényképezőgép vagy kamera csatlakoztatása után a PlayStation®3 kontroller segítségével vezérelhető a „műsor”.

A professzionális teljesítmény azt is jelenti, hogy a szoftver felhasználóbarát módon kezelhető. A videokamerán, PS3-on vagy a csatlakoztatott USB memóriakártyán lévő tartalmak a könnyen áttekinthető „időskála” szerint jelennek meg, a hatékony szűrők pedig a felvételek közötti böngészést segítik, többek között dátum, mosoly, 2D/3D, kedvencek, GPS adatok stb. alapján.

Virtuális utazás

A látványos „Map” nézetben a szoftver a geocímkékkel ellátott képeket elhelyezi a képernyőn megjelenő földgömbön, a felvétel helyszíne alapján (GPS-el rendelkező fényképezőgép illetve kamera szükséges). A földgömböt forgatva, a fotók segítségével virtuálisan bejárhatók az utazás legemlékezetesebb állomásai.

Képszerkesztő guru

A PlayMemories Studio a képek és videók utólagos effektezésében is profi: a 11-féle, gombnyomásra előhívható hatás között megtalálható a szépia, a játékkamera, a lágy fókusz és a monokróm is. Sőt, a szoftverrel a video-szerkesztés is egyszerűen megoldható. A kontrollerrel könnyedén megjelölhetők, vághatók és illeszthetők az egyes video elemek, amelyek kiegészíthetők feliratokkal, video-, és audioeffektekkel is.

Tárolás és megosztás egyszerűen

A PlayMemories Studio segítségével a képek és videók a Facebook-ra pár kattintással feltölthetők. A felvételek vezeték nélkül áthelyezhetők Playstation®Vita-ra vagy PSP®-re, megkönnyítve az anyagok tárolását és újrajátszását.

Hogyan lehet megszerezni?

A PlayMemories Studio-t a PlayStation®Store-ból, 15 euróért lehet letölteni. A trial verzió természetesen ingyenes és 30 napig érvényes. A PlayStation®Plus tagok életre szóló PlayMemories Studio hozzáférést kapnak további díjak nélkül, hiszen az ő esetükben az éves tagdíj nyújt erre fedezetet.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin