Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dr. Bubóval és Vízipókkal támad a Samsung

Smart home

Dr. Bubóval és Vízipókkal támad a Samsung

A Dr. Bubó, a Tenkes kapitánya és számos más régebbi és újabb mese, film, közvetítés, sportműsor, valamint híradó érhető el ingyenesen az MTVA alkalmazása segítségével.

Már az MTVA alkalmazása is letölthető a Samsung Smart TV-ire, így mától a Magyar Televízió, valamint a Magyar Rádió archívumának páratlan választéka áll a felhasználók rendelkezésére.

Az MTVA alkalmazás által kínált lenyűgözően széles tartalmak Video on Demand (VoD) szolgáltatáson keresztül bármikor letölthetők a televízióra, ehhez mindössze 1 megabites sávszélességű internetkapcsolat szükséges. Az MTVA applikáció jelenleg Magyarországról érhető el, de a Samsung tervei szerint az év végéig a környező országokban élő magyarokhoz is közelebb hozza a közszolgálati televíziókon (m1, m2, Duna TV) és rádiókon (Kossuth Rádió, Petőfi Rádió, Bartók Rádió) futó műsorokat az új megoldás.

Az alkalmazás a következő tartalmakat kínálja ingyenesen, jelenleg SD formátumban, illetve a későbbiek során HD minőségben is:

  • – Hírműsorok
  • – Sporthírek és sportesemények összefoglalói, valamint video- és képgalériák
  • – Naponta háromszor frissülő időjárás-előrejelzés
  • – A legnépszerűbb magyar sorozatok, szappanoperák és dokumentumfilmek teljes kínálata a Lindától kezdve a Szomszédokon, a Sándor Mátyáson, A Tenkes kapitányán, az Angyalbőrben-en át a Másfélmillió lépés Magyarországon-ig, illetve olyan klasszikus magyar filmek és dokumentumfilmek érhetők el, mint például A koppányi aga testamentuma, az Indul a bakterház vagy az Ábel a rengetegben.
  • – Évtizedek legkedveltebb meséinek és rajzfilmjeinek bármelyik része a Vízipók Csodapóktól a Dr. Bubón, A kockásfülű nyúlon és a Mézga családon át a Süsü, a sárkányig.
  • – Bemutatók, előzetesek a legújabb műsorokról.

 

Kováts Botond, a Samsung marketing és pr-menedzsere a bejelentés kapcsán elmondta: „A Samsung Smart TV-k nemcsak képminőség terén emelkednek ki a mezőnyből – igen fontosnak tartjuk, hogy valóban ’smart’ tartalmak széles választékát kínáljuk vásárlóinknak, akik mostantól ingyenesen férhetnek hozzá fél évszázad televíziós történelmének szinte egészéhez. Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!”



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés