Connect with us

Hirdetés

technokrata

Díjat kaptak az LG mozgásérzékelős távvezérlői

Smart home

Díjat kaptak az LG mozgásérzékelős távvezérlői

Az LG Magic Remote az első olyan távirányító, amely elnyerte a universal design tanúsítványát

Az universal design certification a Magic Remote távirányítók általános minőségét, a felhasznált anyagok minőségét, az ergonomikus kialakítást és a könnyű kezelhetőséget ismerte el a dizájn díjjal. A Magic Remote 2012 januárjában került piacra. A készülék az LG Netcast 3.0-án alapuló okostévé szolgáltatásához és az LG saját okostévé operációs rendszeréhez használható, amellyel az LG 2012-es CINEMA 3D okostévé sorozata is fel van szerelve.
 Eközben a Magic Remote 2011-es elődjét, a Magic Motion mozgásérzékelős távvezérlőt is elismerték a minőségéért, csomagolásáért és a csomagolás grafikus megvalósításáért. Emellett elődje további elismerést vívott ki az ergonomikus kialakításával, a tévékészülékkel történő teljes integrációjával és a rövid reakcióidejével.  A Magic Motion távvezérlőt a vállalat tavaly dobta piacra a 2011-es CINEMA 3D okostévékkel, amelyeken a Netcast 2.0 fut. A fentieken kívül a usability.de végzett használhatóság teszteket tavaly novemberben, Németországban és az Egyesült Államokban az iF Design használhatóságra vonatkozó tesztet szervezett a usability.de weboldalon.iF Design szervezésében A tesztek során az LG okostévéit és távirányítóit hasonlították össze a versenytársak hasonló termékeivel. Mind a szakértők, mind a résztvevők az LG okostévét és a Magic Motion távirányítót választották a leginkább felhasználóbarát készüléknek.

A Magic Motion mozgásérzékelő távirányítóról

Az egyedi mozgásérzékelős távirányítóval úgy irányíthatjuk tévénket, navigálhatunk a felületek között, mintha az egy egér lenne, a nyíl követi a kezünk mozgását. A távirányító a navigálás mellett az interaktív játékoknál is sok szerephez jut. A 2012-es CES-en bemutatott és továbbfejlesztett távvezérlő négy újdonsággal szolgálja a felhasználók kényelmét: a hangfelismerés, a görgetés, a mozdulat-felismerés és a rámutatás funkciókkal. A felhasználók számára így még könnyebb lehet a barangolás a CINEMA 3D Smart TV-k menüpontjai és applikációi között. A fentieken túl egy 3D gomb is helyet kapott a távirányítón, amit megnyomva azonnal átalakítja a 2D tartalmakat 3D-vé a rendszer.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés