Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kétmagos médialejátszó a Samsung kínálatában

Smart home

Kétmagos médialejátszó a Samsung kínálatában

Megérkezett a Galaxy Player 70 Plus, mely a dél-koreai gyártó első kétmagos rendszere is egyben, de nem a világelső, ugyanis a Sony-é lett a dicsőség.

Az új PMP (Portable Media Player, azaz hordozható médialejátszó) teljes egészében android alapokon nyugszik. Körülbelül úgy képzelhetjük el, mint az iPhone-t és az iPod-ot (kétértelmű a kijelentés, de nincs mit cifrázni a Galaxy 70 Plus esetében, ugyanis az erősen hajaz az Apple PMP-jére), azaz az alapszoftver hasonló iOS, csak míg az iPhone-nal telefonálunk is, addig ez a feature az iPod-ból hiányzik. A Galaxy Player 70 Plus tulajdonképpen egy erősebb hardverrel szerelt tavalyi 5 colos modell újragondolása.

A processzora kétmagos és 1 GHz-es, és számos hardverújítás is belekerült (kifejezetten a koreai piacra), mint például a DMB TV Tuner, az 5 megapixeles kamera és a 2500 mAh-ás akkumulátor, melynek köszönhetően sokkal tovább bírja szuflával a készülék tévézés közben is. A médialejátszó 16 és 32 GB-os memóriával érkezik, a kisebbik tárhellyel rendelkező PMP 399.000 wonba kerül (79.000 forint), míg a nagyobbikért 469.000 wont kell fizetni (93.000 forint). Sajnos azt nem tudni, hogy mikor jelenik meg Dél-Koreán kívül a Galaxy Player 70 Plus.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés