Connect with us

technokrata

Kétmagos médialejátszó a Samsung kínálatában

gplayer-70-plus_ikon

Smart home

Kétmagos médialejátszó a Samsung kínálatában

Megérkezett a Galaxy Player 70 Plus, mely a dél-koreai gyártó első kétmagos rendszere is egyben, de nem a világelső, ugyanis a Sony-é lett a dicsőség.

Az új PMP (Portable Media Player, azaz hordozható médialejátszó) teljes egészében android alapokon nyugszik. Körülbelül úgy képzelhetjük el, mint az iPhone-t és az iPod-ot (kétértelmű a kijelentés, de nincs mit cifrázni a Galaxy 70 Plus esetében, ugyanis az erősen hajaz az Apple PMP-jére), azaz az alapszoftver hasonló iOS, csak míg az iPhone-nal telefonálunk is, addig ez a feature az iPod-ból hiányzik. A Galaxy Player 70 Plus tulajdonképpen egy erősebb hardverrel szerelt tavalyi 5 colos modell újragondolása.

A processzora kétmagos és 1 GHz-es, és számos hardverújítás is belekerült (kifejezetten a koreai piacra), mint például a DMB TV Tuner, az 5 megapixeles kamera és a 2500 mAh-ás akkumulátor, melynek köszönhetően sokkal tovább bírja szuflával a készülék tévézés közben is. A médialejátszó 16 és 32 GB-os memóriával érkezik, a kisebbik tárhellyel rendelkező PMP 399.000 wonba kerül (79.000 forint), míg a nagyobbikért 469.000 wont kell fizetni (93.000 forint). Sajnos azt nem tudni, hogy mikor jelenik meg Dél-Koreán kívül a Galaxy Player 70 Plus.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek