Connect with us

technokrata

Indul a magyar Playstation Store!

psstore

Smart home

Indul a magyar Playstation Store!

2012. március 2-ától Magyarországon is elérhető a világszerte PlayStation játékosok milliói által kedvelt PlayStation®Store (PS Store) – jelentette be a Sony Computer Entertainment (SCE). A rengeteg játék, ingyenesen elérhető demók és a legújabb kiegészítők mellett folyamatosan frissülő akciós ajánlatok várják a gamereket.

Március elején indul Magyarországon a régen várt PS Store, így a hazai felhasználók is gyorsan és egyszerűen juthatnak hozzá a minden eddiginél több játékhoz, valamint válogathatnak az exkluzív kiegészítők és az ingyenesen elérhető demók között. A PS Store az itthon is több éve működő, ingyenes PlayStation Network kiegészítéseként, annak nagymértékű bővítésével jön létre.

Igazi különlegesség, hogy klasszikus PS one játékok is megjelennek a rendszerben, amelyek játszhatóak lesznek PS3, PS Vita és PSP készülékeken is. Nem maradhatnak el a rendszeresen frissülő akciós ajánlatok sem.

Az online fizetés megkönnyítésére a PS Store bevezetésével párhuzamosan a kiskereskedelmi partnereknél elérhetővé válnak a 6,000 Ft értékű PlayStation Network kártyák, így a vásárlók választhatnak a bankkártyás fizetés és a feltöltő kártyás fizetési mód között.

A PS Store indulásával a magyar felhasználók előtt is megnyílik a PlayStation Plus tagság lehetősége: a csatlakozás évi legalább 70,000 Ft* értékű játékot, játéktesztelési lehetőséget, automatikus frissítéseket és saját online tárhelyet jelent.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő