Connect with us

technokrata

Új filmek Samsung Smart TV-kre

Smart home

Új filmek Samsung Smart TV-kre

Már a Red Bull TV, a DAAZO és a Videa alkalmazásai is elérhetők a Samsung Smart TV-ken

A Samsung a mai napon három új alkalmazással bővítette a Smart TV-ken elérhető tartalmakat. Ezentúl a Red Bull TV, a Daazo kisfilmjei, valamint a Videa is elérhető a Samsung okostévéken, amelyek nem csupán kiváló 2D és 3D képminőséggel és okos funkciókkal járnak az élen, hanem az elérhető tartalmak sokszínűségével is.

A Red Bull TVn látványos rendezvények, naprakész sporthírek, rendkívüli sportolók és sportesemények várják a tévénézőket Európa-szerte, angolul. A Red Bull TV a sporton kívül a zenevilág és a popkultúra eseményeit is elhozza a nappalikba; a tartalmak Video on Demand (VoD) szolgáltatáson keresztül bármikor elérhetők a televízión.

A másik újdonság a magyar alapítók által létrehozott Daazo.com rövidfilmes honlap Smart TV-re fejlesztett magyar nyelvű alkalmazása, amely csak a Samsung okostévéin érhető el. A Daazo.com a minőségi rövidfilmek és készítőik számára biztosít platformot, és a legjobb európai alkotások folyamatosan bővülő adatbázisát kínálja. A tartalmak zöme HD minőségben érhető el. Az alkalmazás 1 megabites sávszélességű internetkapcsolatot igényel.

Mostantól az Origo hivatalos videó-megosztója a Videa is elérhető a Samsung okostévéin. Az eredeti portál 2006-os indulása óta piacvezető Magyarországon. Mivel a felhasználók által feltöltött videók nagyobb része SD minőségű, letöltésük nem igényel nagy sávszélességet.

A Samsungnál hiszünk abban, hogy a televíziózás ma már nem egy passzív cselekvés. Készülékeink zöme internetkapcsolattal rendelkezik, megteremtve ezzel a tévézés, vagy helyesebben mondva a szórakozás szabadságát. A Samsung a Smart TV-k fejlesztése mellett komoly hangsúlyt fektet a tartalmak fejlesztésére is. Az új alkalmazások könnyen, TV-re optimalizálva nyújtanak a sugárzott műsorfolyamtól független alternatív tartalmakat” – mondta Kováts Botond, a Samsung marketing és pr menedzsere.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin