Connect with us

technokrata

Új filmek Samsung Smart TV-kre

LED7000_Daazo_s

Smart home

Új filmek Samsung Smart TV-kre

Már a Red Bull TV, a DAAZO és a Videa alkalmazásai is elérhetők a Samsung Smart TV-ken

A Samsung a mai napon három új alkalmazással bővítette a Smart TV-ken elérhető tartalmakat. Ezentúl a Red Bull TV, a Daazo kisfilmjei, valamint a Videa is elérhető a Samsung okostévéken, amelyek nem csupán kiváló 2D és 3D képminőséggel és okos funkciókkal járnak az élen, hanem az elérhető tartalmak sokszínűségével is.

A Red Bull TVn látványos rendezvények, naprakész sporthírek, rendkívüli sportolók és sportesemények várják a tévénézőket Európa-szerte, angolul. A Red Bull TV a sporton kívül a zenevilág és a popkultúra eseményeit is elhozza a nappalikba; a tartalmak Video on Demand (VoD) szolgáltatáson keresztül bármikor elérhetők a televízión.

A másik újdonság a magyar alapítók által létrehozott Daazo.com rövidfilmes honlap Smart TV-re fejlesztett magyar nyelvű alkalmazása, amely csak a Samsung okostévéin érhető el. A Daazo.com a minőségi rövidfilmek és készítőik számára biztosít platformot, és a legjobb európai alkotások folyamatosan bővülő adatbázisát kínálja. A tartalmak zöme HD minőségben érhető el. Az alkalmazás 1 megabites sávszélességű internetkapcsolatot igényel.

Mostantól az Origo hivatalos videó-megosztója a Videa is elérhető a Samsung okostévéin. Az eredeti portál 2006-os indulása óta piacvezető Magyarországon. Mivel a felhasználók által feltöltött videók nagyobb része SD minőségű, letöltésük nem igényel nagy sávszélességet.

A Samsungnál hiszünk abban, hogy a televíziózás ma már nem egy passzív cselekvés. Készülékeink zöme internetkapcsolattal rendelkezik, megteremtve ezzel a tévézés, vagy helyesebben mondva a szórakozás szabadságát. A Samsung a Smart TV-k fejlesztése mellett komoly hangsúlyt fektet a tartalmak fejlesztésére is. Az új alkalmazások könnyen, TV-re optimalizálva nyújtanak a sugárzott műsorfolyamtól független alternatív tartalmakat” – mondta Kováts Botond, a Samsung marketing és pr menedzsere.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő