Connect with us

Wifin keresztüli nyomtatást ígér a Samsung új printere

Samsung-ML-2160-and-SCX-3400

Smart home

Wifin keresztüli nyomtatást ígér a Samsung új printere

Ráadásul akár okostelefonról is indíthatunk dokumentumnyomtatást, és még csak nem is drága.

Már itthon is elérhető a Samsung legújabb mono lézernyomtató sorozata, az ML-2160/2165/2165W, valamint multifunkciós lézernyomtató sorozata, az SCX-3400/3405/3405W. Az újdonságokkal a kis- és középvállalatok hatékonyan csökkenthetik a nyomtatóik üzemeltetési költségeit a nyomtatást optimalizáló Easy Eco Driver és a nyomtató kezelését leegyszerűsítő Easy Print Manager programok segítségével. A Samsung wifis modelljeivel lehetővé válik a mobileszközökről történő nyomtatás, így az irodai dolgozók az okostelefonjukon, táblagépükön keresztül még hatékonyabban végezhetik a munkájukat.

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény
A hagyományos/standard, 150 A4-es lapkapacitású, 20 lap/perc nyomtatási sebességű ML-2160 sorozat 22 százalékkal kisebb mérettel büszkélkedhet, mint hasonló teljesítményű társai. A készülék pormentes borítással rendelkezik; ez nemcsak a papír nyomtatás előtti pormentességét garantálja, hanem a készülék belső mechanikáját is óvja a sérülésektől.

Az ML-2160 a vezérlőpanelen lévő, könnyen elérhető Print Screen (video feljebb) gombja lehetővé teszi a képernyő tartalmának gyors és egyszerű kinyomtatását, még akkor is, ha a felhasználó éppen nem tartózkodik az asztalánál. A gomb megnyomásával – szerkesztés nélkül – lehetővé válik a monitoron éppen látható tartalom kinyomtatása, amivel papír, festék, és energia takarítható meg.

A sorozat másik tagjával, az ML-2165W modellel a felhasználók elérhetik, valamint kinyomtathatják a mobileszközeiken tárolt tartalmakat a Samsung MobilePrint nevű alkalmazásával, amely azonnal összekapcsolja a nyomtatót az adott okostelefonnal, táblagéppel. A rajta található WPS gomb megnyomása után a nyomtató mindössze két percen belül csatlakozik a vezeték nélküli internet hálózathoz. A Samsung új, WiFi Direct technológiájával már routerre, hozzáférési pontra sincs szükség, ugyanis az ezzel a funkcióval ellátott eszközök közvetlenül egymáshoz kapcsolódhatnak hosszadalmas telepítési és konfigurálási folyamatok nélkül.

SCX-3400: gyors és egyszerű nyomtatás, költséghatékonyan
Nyomtató, fénymásoló és szkenner: a 433 MHz-s processzorral felszerelt mono multifunkciós lézernyomtató sorozat, az SCX-3400 3 az 1-ben megoldást kínál az irodák számára. A nyomtató a 20 lap/perces (A4) nyomtatási és másolási sebesség mellett szkennelésre is alkalmas. Az SCX-3400W pedig szintén támogatja a mobil nyomtatást, úgy, mint az ML-2165W.

Easy Eco Driver: a nyomtatás optimalizálásáért
A mindkét sorozatban megtalálható szoftverrel a felhasználók minden nyomtatáskor optimális költségszint mellett érhetnek el kiváló nyomtatási eredményt, mivel nyomtatás előtt megtekinthetik a részletes előnézetet, valamint módosíthatják a minőséget, , eltávolíthatják a szükségtelen szöveget, képeket és egyéb elemeket. Ilyenkor az is nyomon követhető, hogy a módosításokkal mennyi papírt, tonert, energiát takarít meg a felhasználó – összköltség szerinti bontásban is.

Egyszerű és hatékony nyomtató-kezelés
A mindkét új sorozatba integrált Easy Printer Manager (“EPM” , videó lent) szoftver lehetővé teszi az eszközök gyors beállítását, és állapotuk folyamatos nyomon követését. Segítségével könnyen elérhetővé válik többek között a toner rendelés, az eszközök kezelése, valamint az alkalmazások összekapcsolása.  Az ML-2160 körülbelül 21 ezer forintért lehet a mienk, míg az SCX-3400 körülbelül 35 ezer forintba kerül.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő