Connect with us

technokrata

Karcsú, ultra érzékeny Sony kompaktok a tavasz színeiben

Smart home

Karcsú, ultra érzékeny Sony kompaktok a tavasz színeiben

A zsebhez igazított karcsú Sony Cyber-shot WX50 fényképezőgép ultra-nagy felbontású fényképek és a részletgazdag Full HD videók specialistája a 2012-ben bemutatott „Extra High Sensitivity” technológiának köszönhetően.

A Sony 2012-ben a Cyber-shot fényképezőgépekben mutatja be az „Extra High Sensitivity” (extra érzékenység) technológiát, szürkületi fényviszonyokhoz kifejlesztve. A maximális érzékenység eléri az ISO 12800-as értéket, amellyel kézből, vaku nélkül is bátran készíthetők fotók – a zajszint a legújabb kutatások szerint a hatodára csökkent a korábbi Cyber-shot modellekkel összehasonlítva. Így éles, természetes hatású fotók születnek akár este a szabadban, vagy beltéri hangulatvilágítás mellett. A fényképezőgép felhasználóbarát fejlesztésekkel és funkciókkal segíti azokat a fotósokat, akik a lehető legegyszerűbben szeretnének gyönyörű képeket és Full HD videókat készíteni.
A SteadyShot „active” optikai képstabilizáló rendszer segítségével bemozdulás mentes Full HD felvételek készíthetők még intenzív zoomoláskor is. A Superior Auto mód a kreatív elképzelések megvalósítását szolgálja: a téma és a környezet azonosítása után a fényképező automatikusan beállítja az expozíciót és egyéb beállításokat a profi szintű képekért. A Sony „Pixel Super Resolution” technológiája megduplázza az Zeiss Vario-Tessar objektívek optikai zoomtartományát anélkül, hogy a képminőség romlana.

A „Clear Image Zoom” funkcióval akár 10x-es nagyítású részletgazdag közelkép készíthető, amelyen nem jelenik meg a hagyományos digitális zoom megoldásokra jellemző pixelesedés.  A fényképezőgép rendelkezik a PlayMemories Home szoftverrel, amely a fényképek kezelését (visszanézés, szerkesztés, online megosztás, archiválás, nyomtatás, stb.) teszi hihetetlenül egyszerűvé. A Sony Cyber-shot WX50 fényképezőgép 2012 márciusától kapható.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin