Connect with us

technokrata

Karcsú, ultra érzékeny Sony kompaktok a tavasz színeiben

cyber-shot-wx-50-70

Smart home

Karcsú, ultra érzékeny Sony kompaktok a tavasz színeiben

A zsebhez igazított karcsú Sony Cyber-shot WX50 fényképezőgép ultra-nagy felbontású fényképek és a részletgazdag Full HD videók specialistája a 2012-ben bemutatott „Extra High Sensitivity” technológiának köszönhetően.

A Sony 2012-ben a Cyber-shot fényképezőgépekben mutatja be az „Extra High Sensitivity” (extra érzékenység) technológiát, szürkületi fényviszonyokhoz kifejlesztve. A maximális érzékenység eléri az ISO 12800-as értéket, amellyel kézből, vaku nélkül is bátran készíthetők fotók – a zajszint a legújabb kutatások szerint a hatodára csökkent a korábbi Cyber-shot modellekkel összehasonlítva. Így éles, természetes hatású fotók születnek akár este a szabadban, vagy beltéri hangulatvilágítás mellett. A fényképezőgép felhasználóbarát fejlesztésekkel és funkciókkal segíti azokat a fotósokat, akik a lehető legegyszerűbben szeretnének gyönyörű képeket és Full HD videókat készíteni.
A SteadyShot „active” optikai képstabilizáló rendszer segítségével bemozdulás mentes Full HD felvételek készíthetők még intenzív zoomoláskor is. A Superior Auto mód a kreatív elképzelések megvalósítását szolgálja: a téma és a környezet azonosítása után a fényképező automatikusan beállítja az expozíciót és egyéb beállításokat a profi szintű képekért. A Sony „Pixel Super Resolution” technológiája megduplázza az Zeiss Vario-Tessar objektívek optikai zoomtartományát anélkül, hogy a képminőség romlana.

A „Clear Image Zoom” funkcióval akár 10x-es nagyítású részletgazdag közelkép készíthető, amelyen nem jelenik meg a hagyományos digitális zoom megoldásokra jellemző pixelesedés.  A fényképezőgép rendelkezik a PlayMemories Home szoftverrel, amely a fényképek kezelését (visszanézés, szerkesztés, online megosztás, archiválás, nyomtatás, stb.) teszi hihetetlenül egyszerűvé. A Sony Cyber-shot WX50 fényképezőgép 2012 márciusától kapható.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő