Connect with us

technokrata

Sony Walkman B170: 3 perc töltés, 90 perc zene

SonyWalkmanB170Series

Smart home

Sony Walkman B170: 3 perc töltés, 90 perc zene

Mindössze 3 perc gyorstöltéssel 90 perc zenehallgatásra elegendő energiával lehet ellátni a Sony új B sorozatú Walkman készülékét, teljes töltöttség mellett pedig 18 órát1 lehet használni – ez még a leghosszabb úton is kitart.

A csak 28g-os B sorozatú Walkman meglepően kicsi és könnyű, de teljesítményét nem szabad lebecsülni a megjelenése alapján. A „Bass Boost” funkciónak köszönhetően a gazdag, telt basszus hangzás csak egy gombnyomás. A ZAPPIN kereső-technológia segítségével pedig egyszerűen kiválaszthatók a legjobb számok menürendszer vagy lejátszási listák használata nélkül.

A készüléket igen egyszerű zenével feltölteni. A Walkman közvetlenül kapcsolódhat bármely Windows-os számítógéphez a beépített USB portjának köszönhetően. A fájlok másolása a jól ismert „drag-and-drop” funkcióval oldható meg, külön fájl-menedzser szoftvert nem kell installálni. A Walkman ugyancsak csatlakoztatható a kompatibilis  hifi vagy autóhifi berendezéshez.

Az új, B170 sorozatú, MP3 lejátszós, 2GB illetve 4GB kapacitású Walkmant a Sony 2012 januárjában dobja piacra.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák