Connect with us

technokrata

Elismerést kapott az LG szemüveg nélküli 3D monitora

lg_award

Smart home

Elismerést kapott az LG szemüveg nélküli 3D monitora

Az LG D2500 a világ első szemüveg nélküli 3D terméke, amely biztonsági tanúsítványt kapott.

Az LG Electronics szemüveg nélküli CINEMA 3D monitora (LG D2500) a nemzetközi hírnevű Underwriters Laboratories (UL) termékbiztonsági tanúsítványát vehette át a Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) Las Vegasban, ami a vállalat vezető szerepét jelzi a szemüveg nélküli 3D monitor szegmensben.

„A legújabb szemüveg nélküli CINEMA 3D monitorunk a folyamatos innováció eredménye. Rendkívül fontos számunkra egy ilyen magas szintű elismerés, mert azt mutatja, hogy jó úton járunk, ráadásul elsőként haladunk ezen az úton.” – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója, aki hozzátette: „Szemüveg nélküli 3D termékkínálatunkat tovább erősítve kívánjuk megelőzni a mezőnyt.”

Az LG D2500-as monitor öt különböző vizsgálat után kapta meg a hitelesítési tanúsítványt az Underwriters Laboratories-tól (UL): az első vizsgálat a 2D színkarakterisztikára, a második a 3D színkarakterisztikára, a harmadik a 3D kontrasztra, a negyedik a 3D szellemkép effektusra, az ötödik pedig a 3D függőleges látószögre vonatkozott. Az UL kifejezetten elektronikai termékek minőségének is biztonságának tanúsítására specializálódott.

Az LG D2500 modellben alkalmazott Parallax Barrier technológia az LCD panel elé rögzített fényblokkoló sávok segítségével teremti meg a mélységérzetet, amelynek hatására különböző képet lát a bal és a jobb szem. Az optimális 3D képminőség érdekében az LG D2500 fejkövető technológiája egy beépített webkamera segítségével valós időben követi a néző fejének és szemének helyzetét. A kapott adatokból állítja be a 3D képeket a felhasználó látószögének és a CINEMA 3D monitortól való távolságának megfelelően.

Az UL tanúsítványán kívül a D2500-as modell — mint szemüveg nélküli 3D termék — a TÜV Rheinland vállalat tanúsítványát is megkapta. A TÜV a monitor kiváló kontraszt arányát és színreprodukciós képességét hangsúlyozta ki.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp