Connect with us

Hirdetés

technokrata

Célba értek az első interaktív asztalok

Smart home

Célba értek az első interaktív asztalok

Jó hír azoknak, akiknek sok felesleges pénzük van és már rég megrendelték a Samsung interaktív asztalát, a SUR40-et, hogy a dél-koreai cég kiszállította az első példányokat belőle.

A kis asztalkába egy 40 colos, azaz  101 cm-es FULL HD érintő kijelző került, amin a Microsoft Surface 2.0-ás operációs rendszer fut, mely egyébként a Microsoft és a Samy közös munkájának az eredménye.

Ez az interaktív multi-touch asztal egyszerre akár 50 pontot is képes érzékelni, tehát 5 ember tapogathatja minden ujjával egyszerre, nem zavarodik össze. A PixelSense technológia segítségével pedig akár kamera nélkül is felismeri ha például egy telefont helyeztek az asztalra vagy ha az ujjunk helyett a tenyerünket nyomtuk oda. Az asztal alapelve, hogy minden pixel egy infra fényt bocsájt ki, amit a készülék érzékel, ha eltakarják a szenzor elől. Aki azt hiszi, hogy ezen nem lehet családi vacsorákat tartani, nagyot téved, mivel Gorilla Glass üveg védi a kijelzőt.

Aki úgy érzi, hogy nem lenne teljes az élete enélkül a csodás bútor nélkül, 9049 dollárért (ca. 2.212.000 forint) máris hazaviheti. Akinek viszont nem kellenek a lábak, csak a kijelző, az ezzel a megoldással 649 dollárt tud spórolni.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés