Connect with us

technokrata

Brutális: egy milliméteres keretben az LG új 3D tévéi

CINEMA_SCREEN(LM8600)

Smart home

Brutális: egy milliméteres keretben az LG új 3D tévéi

Új, CINEMA SCREEN dizájnnal debütáltak az LG 2012-es CINEMA 3D Smart tévéi a CES-en.

Az LG Electronics CINEMA SCREEN elnevezéssel fémjelzi új formavilágú CINEMA 3D Smart TV-it, amelyeket először az idei Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) mutatott be. A 2012-es modellekben debütáló CINEMA SCREEN kijelzőknél egy milliméterre csökkentették a tévék keretét, amely a legoptimálisabb és legkényelmesebb 3D élményt szolgálja.

„Az otthoni 3D élmény folyamatos változáson és fejlődésen megy keresztül, az LG-nek pedig a 2012-es CINEMA 3D Smart TV-kínálattal sikerült jelentős előrelépést tenni ezen a területen, köszönhetően a CINEMA SCREEN dizájnnak és az új, továbbfejlesztett 3D funkcióknak.” – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója.

Az LG csúcstechnológiáját képviselő, legújabb kijelzők és a CINEMA SCREEN dizájn esztétikailag is felsőkategóriás formavilágú termékeket eredményezett. Az új CINEMA 3D Smart TV készülékeket körülvevő keret már-már elhanyagolható méretűre csökkent, így a fizikai korlátok megszűnésével a mozivásznakéhoz hasonló 3D élmény lett az eredmény.

Az LG CINEMA 3D TV-i által nyújtott szórakozási élmény számos új technológiának köszönhető. A 3D tévék működési elvét használja az LG Dual Play technológiája, amely különösen páros játékok alkalmával lehet izgalmas. Az LG Dual Play technológia egy speciális szemüveg segítségével lehetővé teszi, hogy a felhasználók ugyanazon a tévén két, teljesen különböző képet lássanak a hagyományos, osztott képernyős megoldással szemben. A 3D Sound Zooming technológia pedig a képernyőn aktuálisan megjelenített különböző objektumok helyével és mozgásával szinkronizált hangot produkál, hogy a páratlan képi élmény páratlan hangélménnyel társuljon.

Az LG legújabb CINEMA 3D TV-iből sem maradhatnak ki a Smart TV funkciók. A mára több mint 1200 alkalmazást­* felvonultató LG Smart TV folyamatosan bővülő prémium tartalomszolgáltatással is igyekszik kiszolgálni vásárlói igényeit. Itt találhatjuk például a 3D World alkalmazást, ahol 3D tartalmak egyre nagyobb választékával találkozhatunk. Ha még ez sem lenne elég, a beépített 2D-3D átalakítóval gyakorlatilag végtelen számú 3D tartalomhoz jutunk.

A CINEMA SCREEN dizájn kiegészítői a 2012-es évre tervezett új CINEMA 3D szemüvegek. A CES-en bemutatott három elegáns modell 20 százalékkal könnyebb elődeinél, ami így még kényelmesebbé teszi az otthoni 3D mozizást.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle