Connect with us

technokrata

Jön a Kinect Windowsra

windows-kinect

Smart home

Jön a Kinect Windowsra

A Microsoft bejelentette a CES-en, hogy február 1-étől kapható lesz a népszerű konzolos-mozgás- érzékelős-vezérlő Windows-os környezetre is.

Az első ország, ahol Kinect-élmény PC-re is rendelkezésre áll, nem más, mint az Egyesült Államok (és talán Kanada), az EU-nak várnia kell, akár csak a Lumia 900-ra. A PC-kompatibilis Kinect úgy 100 dollárral fog többe kerülni a hagyományos társánál, ezért nagyjából 250 dollárba fog kerülni az új kütyü. Ennek persze az az oka, hogy jelenleg a Kinect az egyik legnagyobb húzó erő, ami arra buzdítja az embereket, hogy vegye meg a saját Xbox 360-át, így sokan belépnek az Xbox Live-ra és ott még több Kinect-élményt akarnak vásárolni, így növelve a Microsoft zászlóshajójának a bevételét.Ű

A Microsoft nemrégiben adta ki a szoftverfejlesztő környezetét a Kinecthez, ami már futott Windowson is, bár az csak egy Béta változat volt. Természetesen az új eszköz csak Windowson fog működni. Újdonság, hogy lesz benne egy „near mode”,  aminek köszönhetően sokkal részletesebb képalkotásra lesz lehetőség akár 50 cm-es közelségből.

Egyébként a Microsoft utoljára volt a CES-en.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle