Connect with us

technokrata

Legria HF M – új AVCHD kamerák a Canon-tól

LEGRIA HFM52

Smart home

Legria HF M – új AVCHD kamerák a Canon-tól

A legújabb kompakt kamerák elhozzák a profi minőséget az otthonokba.

A Canon új, csúcskategóriás, érintőképernyős AVCHD videokamerákkal bővítette a LEGRIA HF M termékcsaládját. A LEGRIA HF M52, LEGRIA HF M56 és LEGRIA HF M506 modellek egyszerűen csatlakoztathatók az Apple hordozható eszközeihez, valamint feltöltési lehetőséget biztosítanak a YouTube videomegosztó portálra és Facebook oldalra is. Így ideálisak az olyan felhasználók számára, akik egyszerűen szeretnék megosztani, megtekinteni és tárolni a felvételeiket.

A Canon professzionális HD CMOS PRO érzékelőjével rendelkező modellek kiemelkedő minőségű Full HD videorendszert, valamint új, beépített funkciókat – mint például Wi-Fi és MP4 formátum támogatás – biztosítanak a felhasználók számára. A kamerákban található, továbbfejlesztett Canon HD CMOS PRO érzékelő segítségével még gyenge fényviszonyok között is professzionális minőségű Full HD videók készíthetők. Az Intelligens képstabilizáló rendszer és a továbbfejlesztett Story Creator segítségével pedig rendkívül egyszerűen rögzíthetők a kiváló minőségű videók.

Egyszerű megosztás, megtekintés és tárolás
Az új LEGRIA HF M52 és a LEGRIA HF M56 kamerákban található integrált Wi-Fi funkciónak köszönhetően a felhasználók anélkül oszthatják és tekinthetik meg a videókat, hogy azokat számítógépre kellene másolniuk. Az MP4 formátum támogatása, valamint az új, ingyenesen letölthető „Movie Uploader” iOS alkalmazás segítségével a videók egyszerűen megoszthatók. Az iOS rendszert futtató eszközökhöz – például az Apple iPad vagy iPhone készülékeihez – való közvetlen csatlakozási lehetőségnek köszönhetően a felhasználók akár menet közben is megtekinthetik, vagy menthetik a videókat. Sőt, közvetlenül a hordozható eszközről feltölthetik azokat a YouTube videomegosztóra, vagy a Facebookra.

Az új, integrált Wi-Fi funkció segítségével a felhasználók vezeték nélkül kapcsolódhatnak a számítógéphez, a felvételeket pedig közvetlenül menthetik át a LEGRIA HF M52 és a LEGRIA HF M56 kamerákról. A vezeték nélküli
otthoni hálózatokra kapcsolódva a videók azonnal feltölthetők a YouTube videomegosztóra vagy más közösségi hálózatokra, valamint adatfolyamként továbbíthatók bármilyen DLNA tanúsítvánnyal rendelkező HDTV készülékre vagy laptopra. A felhasználók a LEGRIA HF M52 és a LEGRIA HF M56 kamerákról egy USB-kábel segítségével közvetlenül, egyszerűen és gyorsan készíthetnek biztonsági másolatot a fontos otthoni videókról, amely biztosítja a belső memória igény szerinti felszabadítását.

Mindenki számára elérhető professzionális képalkotó technológia
Az új modellek a továbbfejlesztett HD CMOS PRO érzékelőnek köszönhetően a korábbi LEGRIA HF M sorozathoz képest 20 százalékkal jobb teljesítményt nyújtanak gyenge fényviszonyok között, így a képek még élesebbek és részletesebbek lesznek. A LEGRIA HF M sorozat Canon HD videoobjektívének kifinomult lencserendszere gyors, csendes, pontos és nagy teljesítményt biztosít, minimális torzítás mellett. A 10-szeres optikai zoommal a felhasználók nagy fókusztávolság-tartományban rögzíthetnek felvételeket egy adott témáról, a fejlett blendekialakítás segítségével pedig gyönyörű elmosódó hátterek készíthetők.

Továbbfejlesztett Intelligens képstabilizátor
A LEGRIA HF M sorozat – az új Canon Intelligens képstabilizáló rendszernek köszönhetően – továbbfejlesztett képstabilizátor technológiával rendelkezik, amely a rögzített jelenetnek megfelelően automatikusan kiválasztja a képstabilizátor beállításait. Az Intelligens képstabilizáló rendszernek köszönhetően nem szükséges a beállítások közötti kézi váltás. Számos különböző helyzetben még egyszerűbbé teszi a kiváló minőségű, remegésmentes felvételek készítését: akár mozgás közben készítünk felvételeket, akár ráközelítünk egy témára, vagy állványt használunk.

Hangfelvétel egyszerűen a Hangjelenet-választás funkcióval
A teljes LEGRIA HF-M sorozatban elérhető Hangjelenet-választás funkció segítségével a felhasználók a témának megfelelő öt beállítás – mint például a Zajcsökkentés, Zene és Beszéd – valamelyikének kiválasztásával könnyedén rögzíthetnek kiváló minőségű hangot. A kiválasztás után a kamera a rögzíteni kívánt jelenetnek megfelelően automatikusan elvégzi a hangbeállítások finomítását, így nincs szükség bonyolult kézi beállításra.

 

 

Kreativitás könnyedén
A továbbfejlesztett, képernyőn megjelenő útmutatót tartalmazó Story Creator (Történetkészítő) személyes filmrendezőként működik: ötleteket ad a felhasználóknak, hogy milyen jeleneteket érdemes rögzíteni egy történet elmeséléséhez, legyen szó akár egy nyaralást, vagy akár egy családi összejövetelt bemutató videóról. A Story Creator a kameráról2 szórakoztató, egyszerű, innovatív filmezést és megosztást tesz lehetővé, így a felhasználók menet közben is elkészíthetik filmjeiket. A modellek nagy, 7,5 cm(3,0”) képátlójú érintőképernyővel rendelkeznek, amelyről a felhasználók számos vezérlőt elérhetnek, például a Touch Decoration (Érintődekoráció) funkciót és a Cinema-Look (Mozi hatású) szűrőket3. Segítségükkel számítógép vagy külön szoftverek használata nélkül még kreatívabbá tehetik a felvételeiket.

 

A LEGRIA HF M52 legfontosabb jellemzői
Wi-Fi MP4-támogatással
Canon HD CMOS PRO érzékelő
Optikai intelligens képstabilizátor
Hangjelenet-választás
10x HD videoobjektív, íriszrekesz
Közvetlen mentés külső merevlemezre
32 GB memória, SDXC-kártyahely
Kreatív, moziszerű élményt biztosító funkciók
7,5 cmképátlójú érintőképernyő
Integrált Smart Auto technológia (38 téma felismerésére képes), Arcfelismerés, Azonnali AF

 

A LEGRIA HF M56 legfontosabb jellemzői
Wi-Fi MP4-támogatással
Canon HD CMOS PRO érzékelő
Optikai intelligens képstabilizátor
Hangjelenet-választás
10x HD videoobjektív, íriszrekesz
Közvetlen mentés külső merevlemezre
8 GB memória, SDXC-kártyahely
Kreatív, moziszerű élményt biztosító funkciók
7,5 cmképátlójú érintőképernyő
Integrált Smart Auto technológia (38 téma felismerésére képes), Arcfelismerés, Azonnali AF
A LEGRIA HF M506 legfontosabb jellemzői
Canon HD CMOS PRO érzékelő
Optikai intelligens képstabilizátor
Hangjelenet-választás
10x HD videoobjektív, íriszrekesz
Kreatív, moziszerű élményt biztosító funkciók
7,5 cmképátlójú, intuitív érintőképernyő
Integrált Smart Auto technológia (38 téma felismerésére képes), Arcfelismerés, Azonnali AF
SDXC-kártyahelySzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp