Connect with us

Canon Legria HF R-sorozat: Oszd meg wi-fi-n az élményeidet a világgal!

LEGRIA HFR36 RED FSR

Smart home

Canon Legria HF R-sorozat: Oszd meg wi-fi-n az élményeidet a világgal!

A kompakt és könnyű vázzal rendelkező, Full HD modellek olyan fejlett funkciókkal rendelkeznek, mint például az integrált Wi-Fi, az 51-szeres Bővített zoom és az optikai képstabilizátor.

A Canon bemutatta az új, belépő szintű LEGRIA HF R38, LEGRIA HF R36 és LEGRIA HF R306 videokamerákat, amelyek használatával egyszerűen készíthetők és oszthatók meg a kiváló minőségű felvételek. A LEGRIA HF R sorozatban található számos innovatív funkciónak köszönhetően a felhasználók könnyedén készíthetnek gyönyörű és részletgazdag videókat. A nagy teljesítményű, 51-szeres Bővített zoommal rendelkező eredeti Canon HD videoobjektív, és az új Intelligens képstabilizáló rendszer garantálja, hogy a felvételek egyenletesek és remegés mentesek legyenek. A Történetkészítő (Story Creator) pedig végigvezeti a felhasználókat az izgalmas és pörgős otthoni videók készítésének lépésein.
A LEGRIA HF R38 és a LEGRIA HF R36 modellek támogatják az MP4 formátumot, valamint Wi-Fi kapcsolódási lehetőséget is nyújtanak a felhasználók számára, így a videók zökkenőmentesen továbbíthatók, megtekinthetők és menthetők az Apple hordozható eszközeire. A Wi-Fi kapcsolat segítségével egyetlen gombnyomással tölthetők fel a felvételek a YouTube videomegosztó portálra és más közösségi oldalakra – például a Facebookra – anélkül, hogy előtte számítógépre kellene másolni azokat.

Egyszerű megosztás, megtekintés és tárolás
A beépített Wi-Fi funkcióval rendelkező új LEGRIA HF R38 és LEGRIA HF R36 kamerák használatával a felhasználók közvetlenül csatlakozhatnak a vezeték nélküli otthoni hálózatokra. Az ingyenesen letölthető „Movie Uploader” iOS alkalmazásnak, illetve az MP4 formátum támogatásának köszönhetően bárhol és bármikor, gyorsan oszthatók meg a videók. Ha a felhasználók vezeték nélkül, közvetlenül csatlakoznak iOS rendszert futtató hordozható eszközökhöz – például iPad vagy iPhone készülékekhez – menet közben tekinthetik meg vagy tárolhatják a videókat. A videók adatfolyamként, közvetlenül a videokameráról zökkenőmentesen továbbíthatók bármilyen DLNA tanúsítvánnyal rendelkező HDTV készülékre vagy laptopra, így a felhasználók azonnal megoszthatják a felvételeket nagy képernyőn.

A Canon minőség és egyszerű használat
A Canon fejlett képstabilizátor (IS) technológiája – amely az Intelligens képstabilizáló rendszer bevezetésével még tovább fejlődött – a rögzíteni kívánt jelenetnek megfelelően automatikusan kiválasztja az optikai képstabilizátor beállításait. Segítségével a felhasználóknak nem kell a beállítások között keresgélniük, így számos különböző helyzetben, még gyorsabban és egyszerűbben készíthetnek kiváló minőségű, remegésmentes felvételeket.

A LEGRIA HF R termékcsalád új modelljeiben a rossz fényviszonyok között is jó teljesítményt nyújtó 3,2 MP-es Full HD CMOS érzékelőből, eredeti Canon HD videoobjektívből és nagy teljesítményű DIGIC DV III processzorból álló Canon HD kamerarendszer található. Így a felhasználók minden videót kiemelkedő minőségben rögzíthetnek, a nagy,7,5 cm(3,0”) képátlójú, intuitív felhasználói felülettel rendelkező érintőképernyő pedig biztosítja a számos vezérlő egyszerű elérését. Az otthoni videók másolatainak biztonságosabb elkészítése és a belső memória felszabadítása érdekében a LEGRIA HF R38 és a LEGRIA HF R36 modellek lehetővé teszik a fájlok közvetlen, nagy sebességű átvitelét külső merevlemez-meghajtóra, így azokat nem szükséges először egy számítógépre másolni.

Minden eddiginél kreatívabb vezérlés
A LEGRIA HF R sorozatban található új Story Creator személyes filmrendezőként működik: a jelenetek rögzítéséhez és a történetek stílusos elbeszéléséhez – a képernyőn megjelenő – útmutatást biztosít a felhasználók számára. A Story Creator szórakoztató, innovatív filmezést és megosztást tesz lehetővé a kameráról, így a felhasználók akár menet közben is elkészíthetik filmjeiket.

A LEGRIA HF R sorozat modelljeiben található – a magasabb kategóriájú modellektől átvett – Mozi hatású (Cinema-Look) szűrőknek köszönhetően azonnal módosítható a felvételek megjelenése és hangulata, így könnyedén átalakíthatók a mindennapos jelenetek. A hét előre betöltött szűrő használatával a felhasználók egészen eltérő hangulatot adhatnak a jeleneteknek. Az Élénk effektus például színesebbé és vibrálóbbá teszi a felvételeket, a Hideg effektus pedig a sci-fi filmekhez hasonló hangulatot kölcsönöz a videóknak. A szűrők közvetlenül a kamerában alkalmazhatók, így a felhasználók akár számítógép vagy külön szoftverek használata nélkül még kreatívabbá tehetik a felvételeiket.

 

A LEGRIA HF R38 legfontosabb jellemzői
Wi-Fi MP4-támogatással
51-szeres Bővített zoom, Full HD CMOS
Optikai intelligens képstabilizátor
Story Creator
Cinema-Look szűrők, Érintődekoráció (Touch Decoration)
Közvetlen mentés külső merevlemezre
7,5 cmképátlójú érintőképernyő
Integrált Smart Auto technológia (38 téma felismerésére képes), Arcfelismerés
HD-SD konverzió
32 GB memória, SDXC-kártyahely

A LEGRIA HF R36 legfontosabb jellemzői
Wi-Fi MP4-támogatással
51-szeres Bővített zoom, Full HD CMOS
Optikai intelligens képstabilizátor
Story Creator
Cinema-Look szűrők, Touch Decoration
Közvetlen mentés külső merevlemezre
7,5 cmképátlójú érintőképernyő
Integrált Smart Auto technológia (38 téma felismerésére képes), Arcfelismerés
HD-SD konverzió
8 GB memória, SDXC-kártyahely

A LEGRIA HF R306 legfontosabb jellemzői
51-szeres Bővített zoom, Full HD CMOS
Optikai intelligens képstabilizátor
Story Creator
Cinema-Look szűrők, Touch Decoration
7,5 cmképátlójú érintőképernyő
Integrált Smart Auto technológia (38 téma felismerésére képes), Arcfelismerés
Video-pillanatfelvétel
SDXC-kártyahelySzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom