Connect with us

Töltés a falból, USB-n keresztül

UltraSlim

Smart home

Töltés a falból, USB-n keresztül

Mit tehet a mezei user, ha rájön, hogy mindjárt lemerül a telefonja és nincs nála, csak az USB kábele (számítógép meg sehol)? A Powertech rájött a megoldásra.

Nem azt mondom, hogy a CES egyik legprofánabb kiállított terméke lesz a falra szerelhető USB-s töltőegység, de végtelen egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége is. A POwertech Industries a Las Vegas-i CES 2012-n szándékozik a nagyközönséggel is megismertetni falra szerelhető elosztó aljzatát (vagy adapterét), melyen két USB nyílás is található.

No nem azért, hogy így kommunikáljunk az ELMŰ-vel, hanem hogy így is tölthetjük majd a jövőben az USB-n keresztül (is) tölthető eszközeinket. Mivel a legtöbb okostelefon és tablet már ilyen kábelekkel van ellátva, így jó eséllyel alkalmazhatjuk ezt a megoldást. Kérdés persze az, hogy mennyire vagyunk benne biztosak, hogy a dugasz és a telefon közé nem akarunk semmi védelmet se berakni egy esetleges túlfeszültség miatt. A Powertech Industries által készített elosztó mindössze fél hüvelyk vastag (1.27 cm) és a két USB mellett van rajta két hagyományos (a képen amerikai) konnektordugó is. Az elosztót egyszerűen a konnektorba dugva már tölthetjük is az eszközeinket. Ára még nincsen, neve egyszerűen csak Ultra Slim, megjelenése pedig július elején várható.
Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom