Connect with us

technokrata

Mégse lehet baba Steve Jobs

steve-jobs-action-figure

Dotkom

Mégse lehet baba Steve Jobs

Megfenyegették azt a céget, aki gyártotta volna az Apple ex-vezérének akciófiguráját. Nem csoda, hiszen a baba híre pillanatok alatt a világ minden pontjára eljutott.

Nemrég hírt adtunk rról, hogy a tavaly októberben elhunyt Apple társalapítjáról 30 centis, valósághű, 1:6 arányú babát készítettek februári kiszállítással. Úgy látszik, hogy a sorozatgyártás véget is ért, mivel a The Telegraph szerint egy levélben megfenyegették azt a céget, amely a 12 colos kis babát készítené, hogy nem használhatják a cég dolgozóinak a nevét, kinézetüket, vagy az ezekhez hasonló dolgokat, mint termék. Az Apple állítása szerin  ez bűncselekmény és azonnal perelnek, ha meg meri lépni a babák árusítását a cég.

Nem meglepő az Apple-től ez a húzás, mivel nagyon védik a termékeiket. Az pedig elvi  kérdés, hogy az Apple terméke-e Steve Jobs, vagy éppen fordítva van. Ha tényleg leáll a sorozatgyártás, akkor az a pár bábu, ami eddig elkészült, bizony csillagászati áron kerülhet a gyűjtők keze közé. Persze illegálisan.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle