Connect with us

A Vuzix Smart Glasses elhozza a kiterjesztett valóságot

92677_galeria_tokeletes_katona

Smart home

A Vuzix Smart Glasses elhozza a kiterjesztett valóságot

A Vuzix a Nokiával közösen fejleszti a Tökéletes katonából ismert fejre erősíthető kijelzőt, amin keresztül rengeteg információt kaphatunk bármiről, akár sétálás közben is.

Az egyelőre még név nélküli szemüveg elég dizájnosra sikeredett, a ZionEyez-zal közösen használva pedig tökéletes fegyver lehet minden titkosügynöknek. A Smart Glasses egy pár 1.4 mm vastag műanyag szemüveglencsét tartalmaz, melyek egyben nagy kontraszttal bíró kijelzők is, miközben kívülről csak egy hétköznapi napszemüvegnek tűnik. A gyártó elképzelései szerint ezzel az intelligens szemüveggel és az internet segítségével videókat nézhetünk és böngészhetünk is a weben, miközben sétálunk, ráadásul minden forgalmi akadály (gyalogos, oszlop, biciklis) tökéletesen látható a megjelenített tartalmon túli tartományként (értsd. a háttérben). Azért kocsiban mellőzni kéne vezetés közben, mert igen balesetveszélyesnek hangzik.

Már nincs messze az a világ, amikor valakire ránézünk, a szemüveg pedig megmondja hogy kit látunk, előkeresi a Facebook profilját és mindent megtudhatunk róla, amit valaha csinált a weben vagy amit nyílvánosságra hoztak róla (youtube, fényképmegosztók, kapcsolati kör, rendőrségi nyílvántartás, stb.). A nevesincs Vuzix kiterjesztett valóság napszemüveg már a jövő heti CES-en bemutatásra kerül, a felbukkanása pedig a nyár elején várható.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom