Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung 3 új monitorral készül a CES-re

Smart home

A Samsung 3 új monitorral készül a CES-re

Az év első és egyben egyik legjobb elektronikai show-ja már csak pár napra van tőlünk, így egyre több gyártó árulja el, mivel szeretné levenni az odalátogatókat a lábukról. A Samsung például ezekkel a szépségekkel.

A Samsung például 3 teljesen újragondolt dizájnnal rendelkező monitort is visz magával, melyből az egyik ráadásul HDTV is (amolyan hibrid, láttunk már ilyet). A Series 7 HDTV  24 vagy 27 hüvelykes kijelzővel rendelkező monitorjaiban (de egy típus, úgyhogy egynek számoljuk, csupán a méretük különbözik) beépített HDTV tuner található, mely által egy gombnyomással lehet váltani a GTA IV és a jósdaműsor között.

Van bennünk WiDi és MHL (Mobile High-Definition Link), úgyhogy könnyedén streamingelhetjük a videótartalmakat a kijelzőre kábel nélkül számítógépről, mobilról vagy tabletről. A kijelző márciusban kerül majd a boltok polcaira és 600 dollárról fog indulni az árképzés. A Series 7 Smart Station is a polcra kerül, mint kistestvér, de ebből hiányzik majd a HDTV tuner és a WiDi egység is, árban pedig csak 50 dollárral fog csak kevesebbe kerülni.

A komolyabb kijelzők szerelmeseire is gondolt a Samsung, így a CES-re viszik a Series 9-es monitorjukat is, amely 27 hüvelykátmérőjű prémium modell és Plane Line Switching (PLS) panel van benne. A PLS az IPS kijelzőket váltja fel, mely még realisztikusabb és erőteljesebb képeket jelenít meg a korábbi technológiánál. A kijelző felbontása QHD (2560×1440) és szintén van benne MHL. A minőségnek viszont ára van: ha márciusban megjelenik, akkor 1200 dolláros cédulát fognak az oldalára biggyeszteni.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés