Connect with us

Hirdetés

technokrata

Színhű monitorok a Samsung palettáján

Smart home

Színhű monitorok a Samsung palettáján

A 24 és 27 hüvelykes modellek PLS-paneljének köszönhetően 178 fokos szögben is tökéletes színeket kapunk.

Már Magyarországon is elérhető a Samsung új LED-PLS üzleti monitora, az SA850. A készülék két méretben érkezik: a 24 hüvelykes változat 16:10-es képarányú, 1920×1200 képpont felbontású, míg a 27 hüvelykes SA850 képaránya 16:9, maximális felbontása pedig 2560×1440 képpont.

A PLS-panellel rendelkező SA850 elsősorban a professzionális grafikus felhasználókat célozza meg, ahol a rendkívül nagy felbontás és a kiemelkedő színhűség elsődleges fontosságú. A 100 százalékos sRGB színhűséget biztosító PLS-panel (Plane to Line Switching) extra széles, 178°/178°-os látószöget nyújt, a kép egészét tekintve pedig finom és egyenletes színárnyalatokat jelenít meg. A nagyobbik S27A850D modell egy DisplayPort, kettő Dual Link DVI bemenettel, valamint három USB 3.0 csatlakozóval is rendelkezik, talpa pedig állítható magasságú, dönthető, vízszintesen (swivel) és függőlegesen (pivot) is elforgatható, továbbá a monitor falra is felszerelhető. Csökkentett energiafelhasználásával a készülék megfelel a TCO 5.0 és az Energy Star ajánlásnak is.

A PLS-panel Color Shift Free funkciója a különösen nagy látószögek esetén is egységesebb színárnyalatot biztosít,  szinte teljesen megszüntetve a szín- és képtorzítást. Az új modelleken  ráadásul az oldalról, lentről, vagy föntről történő megtekintés estén is ugyanazzal a fényerővel láthatók a képek, mint szemből.

Az S27A850D beépített Picture-by-Picture (PBP) funkciójának köszönhetően a felhasználó két különböző notebookot vagy számítógépet csatlakoztathat ugyanahhoz a monitorhoz a DisplayPort, vagy a DVI bemeneten keresztül. A különleges funkció lehetővé teszi különböző digitális tartalmak megtekintését egy időben egymás mellett.

“A Samsung nagy hangsúlyt fektet a vállalkozások igényeinek kielégítésére is. Az SA850-es monitor professzionális teljesítményt igénylő irodai környezetben ugyanúgy megállja a helyét, mint szolgáltatócégek, pénzügyi intézmények és grafikus tervezőcégek munkaeszközeként. A monitor termelékenyebb és kényelmesebb munkakörnyezetet biztosít a felhasználók számára, valamint számos eszközzel kompatibilis, így az összekapcsolhatóság sem jelent problémát többé” – mondta Jeong-Hwan Kim, a Samsung Electronics monitorok értékesítéséért és marketingjéért felelős csoportjának alelnöke.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés