Connect with us

technokrata

Egész falat képes lefedni az LG új 3D projektora

lg_cf3da_0_large

Smart home

Egész falat képes lefedni az LG új 3D projektora

Persze nagy teljesítményhez nagy méret is társul: nem ezt fogjuk kirándulásra vinni.

Az LG Electronics legújabb CINEMA 3D projektora (CF3DAA) megnövelt fényerővel működik, és a nagyfelbontású, 3D tartalmakat akár hatalmas, 200 hüvelykes felületre is képes kivetíteni. A 2D-ből 3D-re konvertálási funkcióval ellátott készülék várhatóan 2012 első felében lesz kapható Magyarországon.

Full HD képet a projektorok többségének esetében nem lehetséges nagyméretű, 200 hüvelykes (kb. 5 méter átmérő) felületre vetíteni. Az LG legújabb, CINEMA 3D projektora 3D módban 1250 ANSI lumen fényerejű képet tud vetíteni, amely körülbelül hatszorosa más prémium kategóriás projektorénak.

„A CF3DAA az LG CINEMA 3D termékcsaládjának legújabb tagja; egy valódi erőmű.” – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. „A készülék jól mutat a nappaliban, vagy akár egy előadóteremben is, hiszen teljesítménye elegendő ahhoz, hogy öt méteres, mozi terem minőségű képet vetítsen.”

A CF3DAA a korábbi CINEMA 3D termékekből már ismert egyedi FPR technológiát használja, amelynek legnagyobb előnye a polarizált 3D szemüveg. Ez a szemüveg az aktív zárás társaihoz képest nagyságrendekkel olcsóbb és sokkal könnyebb is. A polarizált 3D szemüvegek egyáltalán nem terhelik meg a szemet, tehát nagyobb közönség is nézhet 3D tartalmat gazdaságosan és hosszú ideig. A fent tulajdonságoknak köszönhetően a CF3DAA nemcsak a nappali ideális kiegészítője, de kiválóan használható múzeumokban, előadótermekben és egyéb nyilvános helyeken is.

 A CF3DAA Cinema 3D projektor 2012 első felétől lesz kapható az európai piacokon, míg az Európán kívüli piacra szánt modellt (CF3DAT, mely tv tuneres) a napokban mutatták be Koreában.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle