Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, környezetbarát mono lézernyomtatók a Samsungtól

Smart home

Új, környezetbarát mono lézernyomtatók a Samsungtól

A gyártó kiváló minősget kínál könnyen és költséghatékonyan.

A Samsung egy-egy új modellel bővíti a mono lézernyomtató és a multifunkciós mono lézernyomtató kínálatát: az SCX-4728FD multifunkciós nyomtató, valamint az ML-2950ND mono lézernyomtató hatékony és sokoldalú nyomtatási megoldást kínál a kis- és középvállalkozások számára. A 28 lap/perces nyomtatási sebességű készülékek kevesebb energiát, papírt és festéket használnak, miközben pénzt és időt takarítanak meg, sőt a megtakarítást meg is mutatják a felhasználónak.

Ehhez járul hozzá többek között a „One Touch Eco” funkció, amelynek segítségével a felhasználók egyetlen gombnyomással aktiválhatják a kétoldalas nyomtatást, illetve több oldal egyetlen lapra történő kinyomtatását, valamint az üres oldalak kihagyását, csökkentve ezzel a papírveszteséget. A Samsung másik újítása az „Easy Eco Driver”, ami azt szolgálja, hogy a felhasználók az előzetes nyomtatási kép alapján még nyomtatás előtt módosítsák, a nyomtatáshoz igazítsák a dokumentumot, (például törölhetnek belőle képet, vagy megváltoztathatják a betűtípust), anélkül, hogy az eredeti fájlt megváltoztatnák. Ilyenkor az „Eco Simulator” ráadásul azonnali információt küld a felhasználó számítógépére arról, hogy ezzel pontosan mennyi festékpor, papír és energia spórolható meg, továbbá mennyivel csökkenthető a széndioxid-kibocsátás. A Samsung belső tesztjeinek eredményei azt mutatják, hogy az Eco Mode használatával a felhasznált papír mennyisége akár 75 százalékkal, a széndioxid-kibocsátás pedig 89 százalékkal is csökkenthető.

Az új mono multifunkciós lézernyomtató, az SCX-4728FD energiafogyasztása átlagosan mindössze 350 W/h – míg kategóriájának más termékei akár 445 w/h áramot is felhasználhatnak, így ezzel a nyomtatáshoz szükséges árammennyiség akár 21 százalékkal is csökkenhet. Az ML-2950ND mono lézernyomtató energiafogyasztása pedig átlagosan csupán 330 w/h – míg kategóriájának más termékei akár 495 w/h áramot is fogyaszthatnak, így az ML-2950ND-vel a nyomtatáshoz szükséges árammennyiség akár 33 százalékkal is kevesebb lehet.

Az SCX-4728FD és ML-2950ND minden irodai környezetbe tökéletesen illeszkedik – ezt szolgálja az áramvonalas, helykímélő kialakításuk is.  A beépített porvédő, és a zárt, 250 lapos papírkazetta megóvja a papírt a portól, így megbízható, profi nyomatok készülhetnek. A nyomtatás zajszintjével kapcsolatban sem lehet panasz, hiszen ezek a nyomtatók a legcsendesebbek a kategóriájukban – zajszintjük csupán 50 dB nyomtatás közben.

Nyomtató, fénymásoló, szkenner és fax: az SCX-4728FD 4 az 1-ben megoldást kínál a kis irodák számára. A nyomtató a 28 lap/perces (A4) nyomtatási és másolási sebesség mellett faxolásra és szkennelésre is alkalmas.
Másolás: a berendezés speciális, igazolványmásoló funkciójával a személyi igazolvány, vagy más kisméretű dokumentum mindkét oldala lemásolható ugyanazon lapra a papír visszahelyezése nélkül.
Szkennelés: a készülék kiválóan alkalmas hálózati szkennelésre is, valamint a beszkennelt fájlok egyúttal a hálózatra is menthetők. Az SCX-4728FD színes szkennelésre is képes.
Fax: a szokásos, 33,6 Kbps sebességű faxolás mellett a PC fax funkció segítségével – időt és papírt megtakarítva – közvetlenül a számítógépről is küldhető fax, valamint a Fax-to-PC funkció révén a felhasználó a faxon érkező információt kérheti közvetlenül a PC-re, az irodai hálózaton keresztül.  Az 533 MHz-es processzorral felszerelt ML-2950ND felbontása akár az 1200×1200 dpi-t is elérheti

 

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés