Connect with us

Energiatakarékos és hatalmas kapacitás – Samsung Eco Bubble

Samsung_ecobubble_mosogep

Smart home

Energiatakarékos és hatalmas kapacitás – Samsung Eco Bubble

Itthon is kaphatóak a Samsung új mosógépei, melyek egyedi megoldással védik a ruhákat és a környezetet.

A hagyományos méretű modellel akár 12 kg ruha is mosható, de a 45 cm mélységű keskeny modellbe is 8 kg ruha fér.  Háztartási gépek vásárlásakor a fogyasztók fontosnak tartják, hogy olyan környezetbarát termékeket vásároljanak, amelynek használatával energiát takaríthatnak meg. Erre a fogyasztói igényre válaszul alkotta meg a Samsung az eco bubble nevű mosógép-sorozatát 2010-ben, amely idén ősszel két új készülékkel bővült: a nagyobb, de még mindig normál méretű géppel akár 12 kilogrammnyi ruha mosható egyszerre, a kisebb, mindössze 45 cm mélységű mosógép mosási töltete pedig eléri a 8 kilogrammot – mindkét érték rekordnak számít kategóriájában. Mindkét mosógép az eco bubble technológiát használja: levegő és víz felhasználásával oldja fel a mosószert, majd tisztító buborékokat képez, amelyek egyenletesen járják át a textíliákat. Ezekkel a mosógépekkel már 15 °C-on is ugyanolyan hatékonysággal lehet mosni, mint a hagyományos gépek esetén 45 °C-on, hiszen nem szükséges a mosáshoz a víz felmelegítése. A két új készülék ráadásul nem csak a környezetet, hanem a ruhákat is védi, mivel a buborékok megóvják még az érzékenyebb szabadidő-ruházatot és a vízlepergető anyagokat is. A Samsung új mosógépeivel a kényes ruhák akár 15 °C-on is tökéletesen tiszták lesznek, miközben vízállóságuk is megmarad.

Kiemelkedő kapacitás, alapos mosóhatás, kíméletes tisztítás már 15 °C-on is
Háztartási gépek vásárlásakor a fogyasztók fontosnak tartják, hogy olyan környezetbarát termékeket vásároljanak, amelynek használatával energiát takaríthatnak meg. Erre a fogyasztói igényre válaszul alkotta meg a Samsung az eco bubble nevű mosógép-sorozatát 2010-ben, amely idén ősszel két új készülékkel bővült: a nagyobb, de még mindig normál méretű géppel akár 12 kilogrammnyi ruha mosható egyszerre, a kisebb, mindössze 45 cm mélységű mosógép mosási töltete pedig eléri a 8 kilogrammot – mindkét érték rekordnak számít kategóriájában. Mindkét mosógép az eco bubble technológiát használja: levegő és víz felhasználásával oldja fel a mosószert, majd tisztító buborékokat képez, amelyek egyenletesen járják át a textíliákat. Ezekkel a mosógépekkel már 15 °C-on is ugyanolyan hatékonysággal lehet mosni, mint a hagyományos gépek esetén 45 °C-on, hiszen nem szükséges a mosáshoz a víz felmelegítése. A két új készülék ráadásul nem csak a környezetet, hanem a ruhákat is védi, mivel a buborékok megóvják még az érzékenyebb szabadidő-ruházatot és a vízlepergető anyagokat is. A Samsung új mosógépeivel a kényes ruhák akár 15 °C-on is tökéletesen tiszták lesznek, miközben vízállóságuk is megmarad.


WF1124XAC –  hagyományos méretű, 12 kilogrammos eco bubble mosógép, mely nemcsak a ruhákat védi, de a környezetet is
Az új mosógép színes LCD kijelzővel rendelkezik, ami megjeleníti a maradék mosási időt, a hőfokot, valamint a fordulatszámot is, de nyomonkövethetővé teszi mosás közben az energia- és vízfogyasztást is. Az új, A+++ energiaosztályba tartozó modell minden eddiginél nagyobb, 12 kilogrammos kapacitással rendelkezik. Maximális centrifugasebessége 1400 fordulat/perc, széles ajtóval, gyerekzárral, valamint túlfűtésgátlóval is fel van szerelve.

WF1802WFVS – a 8 kilogrammos, 45 centiméteres eco bubble mosógép
Ennek a 8 kilogrammos mosási kapacitású, 1200 fordulat/perc maximális centrifugasebességű, A++ energiaosztályba tartozó eco bubble mosógépnek a különlegessége, hogy mélysége mindössze 45 cm, így a nagy családdal, de kis fürdőszobával rendelkezők számára a lehető legtökéletesebb választás. Ezzel a mosógéppel a Samsung a gyártók között elsőként képes ilyen nagy kapacitású (8 kg), mégis ennyire keskeny mélységű (45 cm) mosógépet kínálni a vásárlóknak. A készülék LED kijelzővel, széles ajtóval, gyerekzárral és túlfűtésgátlóval is rendelkezik.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom