Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egészséges életmód egy karkötővel

Smart home

Egészséges életmód egy karkötővel

A nagy öregek mindig azt mondták, hogy ha valamire emlékezni akarunk, akkor kössünk egy csomót a zsebkendőnkre. Nem kell.

A Jawbone november 6-án, vasárnap fogja a piacra dobni az egyszerűen Up-nak (Fel) keresztelt mágikus karkötőjét, mindössze 100 dollárért. A gyártó nem ígér fogyást, vagy kozmikus erőket esetleg hihetetlen egyensúlyérzéket ennek használatával, csupán figyelmeztet mindenre apró rezgéseivel. Az okostelefonunkra telepített applikáció segítségével beállíthatjuk, hogy mikor miért rezegjen a karkötő: figyeli, mikor alszunk mélyen és akkor kelt, amikor nem vagyunk REM-ben, de a kelési időnk közelében vagyunk (gyakorlatilag a mélyálomból való ébredés emiatt érzi magát az ember álmosnak reggel), vagy jelezzen, ha lejárt az 50 perc az ülőmunka során és ideje kicsit mozogni.

Telefonunkkal folyamatosan kommunikál, számolja a megtett lépéseket, a bevitt kalóriákat (az applikáción keresztül lefotózzuk az ételünket és az megpróbálja felismerni és kiszámolni annak kalóriáját). Az eszköz vízálló, hét szín közül választhatunk és hetente egyszer kell csak tölteni USB-n keresztül. Ár/érték arányban messze a legjobbnak tűnhet a piacon a karkötő, ezért ajánlom mindenki figyelmébe (akár karácsonyi ajándéknak is).



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés