Connect with us

Logitech iPhone éjjeli óra dokkoló zeneimádóknak

Logitech_S400i_96dpi

Smart home

Logitech iPhone éjjeli óra dokkoló zeneimádóknak

Az iPodhoz és iPhone-hoz tervezett dokkolóval kedvenc dalainkra ébredhetünk vagy alhatunk el.

A Logitech bemutatta az iPod és iPhone tulajdonosok ideális hálószoba-kiegészítőjét, a Logitech Clock Radio Dock S400i-t. A rádiós ébresztőóra mellett álomba merülve reggel kedvenc zenéinkre ébredhetünk, miközben egy teljesen feltöltött mobiltelefon vagy zenelejátszó vár ránk.

A Logitech S400i rádiós ébresztőóra teljes sztereó hangzást kínál, amihez a zene érkezhet a dokkolt iPod vagy iPhone memóriájából, de akár a beépített FM rádióvevőből is. A beállított rádiócsatornákat bármikor előhívhatjuk, ha épp rádiózni támad kedvünk. Ha zenehallgatás közben végül elnyom az álom, reggel ébredhetünk rádióadásra, csipogóra vagy kedvenc zeneszámunkra is.

A szerény helyigényű Logitech S400i bármilyen éjjeliszekrényen elfér, és olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, amik igencsak megkönnyítik az ember életét. Az S400i egyszerre zenelejátszó, rádió, töltőállomás és ébresztőóra is, így minden iPod és iPhone felhasználó kedvenc hálószobai kiegészítője lehet.

A Clock Radio Dock S400i kétszemélyes ébresztési beállításokat és szundi funkciót kínál, így két ember is használhatja ébresztőóraként. A berendezés a mellékelt távirányítóval még az ágy vagy a szoba másik oldaláról is kényelmesen szabályozható. A dokkoló töltőállomásként üzemel még akkor is, ha a hangszóró egyébként ki van kapcsolva. A Logitech Clock Radio Dock S400i az iPhone, az iPod touch, az iPod nano és a hatodik generációs iPod classic minden verziójával együttműködik.

A Logitech Clock Radio Dock S400i nyugat-európai megjelenése októberre várható, ajánlott fogyasztói ára €99,99 lesz.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom