Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech iPhone éjjeli óra dokkoló zeneimádóknak

Smart home

Logitech iPhone éjjeli óra dokkoló zeneimádóknak

Az iPodhoz és iPhone-hoz tervezett dokkolóval kedvenc dalainkra ébredhetünk vagy alhatunk el.

A Logitech bemutatta az iPod és iPhone tulajdonosok ideális hálószoba-kiegészítőjét, a Logitech Clock Radio Dock S400i-t. A rádiós ébresztőóra mellett álomba merülve reggel kedvenc zenéinkre ébredhetünk, miközben egy teljesen feltöltött mobiltelefon vagy zenelejátszó vár ránk.

A Logitech S400i rádiós ébresztőóra teljes sztereó hangzást kínál, amihez a zene érkezhet a dokkolt iPod vagy iPhone memóriájából, de akár a beépített FM rádióvevőből is. A beállított rádiócsatornákat bármikor előhívhatjuk, ha épp rádiózni támad kedvünk. Ha zenehallgatás közben végül elnyom az álom, reggel ébredhetünk rádióadásra, csipogóra vagy kedvenc zeneszámunkra is.

A szerény helyigényű Logitech S400i bármilyen éjjeliszekrényen elfér, és olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, amik igencsak megkönnyítik az ember életét. Az S400i egyszerre zenelejátszó, rádió, töltőállomás és ébresztőóra is, így minden iPod és iPhone felhasználó kedvenc hálószobai kiegészítője lehet.

A Clock Radio Dock S400i kétszemélyes ébresztési beállításokat és szundi funkciót kínál, így két ember is használhatja ébresztőóraként. A berendezés a mellékelt távirányítóval még az ágy vagy a szoba másik oldaláról is kényelmesen szabályozható. A dokkoló töltőállomásként üzemel még akkor is, ha a hangszóró egyébként ki van kapcsolva. A Logitech Clock Radio Dock S400i az iPhone, az iPod touch, az iPod nano és a hatodik generációs iPod classic minden verziójával együttműködik.

A Logitech Clock Radio Dock S400i nyugat-európai megjelenése októberre várható, ajánlott fogyasztói ára €99,99 lesz.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés