Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szkennel az LG egere

Smart home

Szkennel az LG egere

Az LSM-100 forradalmasítja a szkennelést, az idővel és hellyel takarékoskodva.

Az LG Electronics LSM-100 egérszkennerével új korszakot indít a lapolvasás terén. Az LSM-100 egy merőben új technológiát ötvöz kényelmi funkciókkal, a felhasználói igényeket kiszolgálva. A gyártó egérszkennere már hazánkban is elérhető.

Az LSM-100-as egér szkennelési funkciójának használata nagyságrendekkel kényelmesebb, mint a hagyományos lapolvasóké. Nem kell mást tenni, mint nyomva tartani az egér bal oldalán található Smart Scan gombot, majd végighúzni az egeret a beolvasni kívánt anyagon. A beolvasott kép számos formátumban (PNG, JPEG, TIFF, BMP, PDF, XLS vagy DOC) elmenthető, vagy egyszerűen áthúzható a képernyőn a kívánt alkalmazásba.

Az LSM-100-ban helyett kapott az LG optikai karakterfelismerő (Optical Character Recognition – OCR) technológiája is, amely a beolvasott szöveget Microsoft Word dokumentummá alakítja, hogy azt a felhasználó igénye szerint szerkeszthesse. Az OCR technológia segítségével a felhasználóknak a nyomtatott anyagokon található szövegeket nem kell ismét begépelniük a képernyőn, amivel rengeteg időt spórolhatnak meg.

Az egér kompakt méretét meghazudtoló képességekkel rendelkezik. Mivel az LSM-100 egérszkennernek nincs kerete, ami korlátozná a használatát, így akár a hagyományos hordozható lapolvasókat megszégyenítő A3 méretű dokumentumokat is képes beolvasni. Az LG a lapolvasás sebességét is továbbfejlesztette úgy, hogy az A3-as lap szkennelése is gyors és zökkenőmentes legyen.

Az LSM-100 afenti funkciók mellett egy kiváló egér is. A lézerérzékelő pontos és tartós, elegáns formatervezése könnyed és akadálymentes mozgást biztosít, az ergonomikus markolat pedig a felhasználó kényelmét szolgálja.

Az LG LSM-100 egérszkenner ajánlott bruttó fogyasztói ára: 27 990 forint



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés