Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Samsung fényképezőgép beépített Photoshoppal

Smart home

Új Samsung fényképezőgép beépített Photoshoppal

A Samsung az IFA szakkiállításon mutatta be a MultiView kategória első tagját, a MultiView MV800-as fényképezőgépet.

A Samsung MultiView MV800 a Samsung 2View technológiájának sikerére épít, hiszen ez az első prémium kompakt modell, amely 3 hüvelykes kihajtható MultiView érintőképernyővel rendelkezik. A kihajtható kijelzővel nemcsak az önarcképek készítése válik egyszerűbbé, hanem az extrém alacsonyról vagy magasról készített fotóké is. Az egyedi kijelző felfelé és lefelé is dönthető, így szinte bármilyen perspektívából lehet képeket készíteni, illetve azokat visszanézni.

Az MV800 lenyűgöző, 16,1 megapixeles felbontása és 26 mm-es nagylátószögről induló, ötszörös optikai zoomtartománya kellően széées átfogást biztosít. Mindez a tudás ráadásul egy vékony és kecses készülékbe került, így a stílusra nagy figyelmet fordító, igényes, minimalista formatervezést kedvelő fogyasztók számára is igazi vizuális élményt nyújt.

A készülék „Élő panoráma” funkciójával nagyméretű panorámaképek készíthetők az exponáló gomb folyamatos lenyomva tartásával ­– ilyenkor az LCD kijelzőn nyomon követhető, hogy mi kerül a fényképre. Az MV800 egyedi Smart Touch 3.0 Wallpaper felhasználói kezelőfelülete biztosítja az egyszerű kezelést, az egyes menükön végiggörgetve néhány érintéssel aktiválhatók a kívánt funkciók.

A Samsung MultiView MV800 több mint egy egyszerű fényképezőgép – egy igazi kreatív segédeszköz a felhasználók kezében, amellyel bármilyen fotótémából a maximumot lehet kihozni. A Magic Frame 12 vidám, személyre szabható háttérsablont kínál, a Picture-in-Picture (kép a képben) funkció segítségével pedig egy kép egy másikban jeleníthető meg, így a kihajtható kijelzővel készített önarckép más képekre is rávarázsolható.

A Smart Filter lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 14 művészi effekttel – például a vízfestménnyel vagy a rajzfilmmel – fejezzék ki kreatív énjüket. De a móka nem merül ki ennyiben – a Funny Face néhány ujjmozdulattal megnyújtja, eltorzítja, vagy egyéb módon alakítja át az arcot.

Beépített Photoshop

A beépített Pose Guide funkció az LCD képernyőn megjelenő vonalas rajzok segítségével mutatja meg a felhasználónak, hogy melyik az a testhelyzet, amellyel optimális képet lehet készíteni. A készülék könnyen kezelhető Photo Editor funkciója révén a valós idejű képek tetszés szerint szerkeszthetők, s akár menet közben el is lehet forgatni őket. A modellek szerepére törő fotóalanyok értékelni fogják a Beauty Shot funkciót, amellyel eltüntethetők az esetleges szépséghibák a képekről, így az emlékek makulátlan formában oszthatók meg másokkal.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés