Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG is eldurrantotta a rakétáit az IFA-n

Smart home

Az LG is eldurrantotta a rakétáit az IFA-n

Az LG Electronics az idei berlini IFA-n mutatja be teljeskörű 3D termékpalettáját. Megmutatjuk mik lesznek a trendek 2012-ben.

A koreai cég továbbfejlesztette a 3D-s technológiájú tévéit és bemutatta legújabb Smart TV-jét (LW980S), melynek fő erénye a tökéletes 1080p-s térhatású film megjelenítés a Nano LED-technológiának köszönhetően, a széles látószög, és az elem nélküli 3D szemüveg, melyből kapható lesz szemüvegre csiptethető változat is.

 Az LG másik saját fejlesztése az a speciális ceruza mellyel jegyzetelhetünk majd a Pentouch plazma tévénken, így a képernyőn lehet szerkeszteni a beépített családi naplót, vázlatfüzetet vagy akár a képszerkesztőt is. Attól sem kell félni, hogy így esetleg összekarcolnánk a kijelzőt, mert az LG egy speciális védőréteggel gondoskodot ennek a megelőzéséről. Érdekesség még, hogy a PZ 850-et másik három ugyanilyen típusú plazmatévével össze lehet kapcsolni.

Jó hír a otthoni mozizás szerelmeseinek, hogy hamarosan megjelenik a 9.1 csatornás, teljes térhatású házimozi rendszer, a HX906TX, mellyel garantáltan az őrületbe kergethetik az összes közeli szomszédot. Az álló hangszórók tetején levő 3D hangsugárzók felfelé irányítják a hangot, így azok az egész szobát betöltik a film vagy a zene hangjaival.  Ha ez nem lenne elég, a hangszórókba beépített 360 fokos prizmák minden irányba visszatükrözik a hangot, így téve teljessé a 3D-s mozizás élményét. A 3D Blu-ray lejátszó pedig tartalmaz egy beépített wifi-t, képes külső merevlemezről olvasni és LG okostelefonnal irányítható.

A világ első polarizált 3D projektora, a CF 3D képes arra, hogy egy lencsén keresztül térhatású Full HD filmeket vetítsen a falra, 7000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik. A TruMotion 120 Hz-es képfrissítés és a készülék elejébe rejtett kamera gondoskodik közösen arról, hogy mindig éles képet lássunk és ne fáradjon el a szemünk. Itthon az ára kissé borsos, 3-3,5 millió Ft. körül lesz.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés