Connect with us

technokrata

Strapabíró Samsung SD és microSD kártyák

Smart home

Strapabíró Samsung SD és microSD kártyák

A Samsung Magyarországon is piacra dobta legújabb SD és microSD memóriakártyáit, amelyek nemcsak ellenállóképességükkel, hanem villámgyors olvasási sebességükkel is kitűnnek a versenytársak közül.

A Samsung memóriakártyái két formátumban – SD és microSD –, két kivitelben – Essential és Plus – valamint számos kapacitással – 2, 4, 8, 16 és 32 GB-os verzióban – érhetők el. Mindegyik közös tulajdonsága a kiemelkedő olvasási sebesség – maximum 24 MB másodpercenként –, valamint a különlegesen robosztus felépítés. Utóbbinak köszönhetően a kártyák akár 24 órányi tengervízben történő áztatást, 50G-s gyorsulást, -40 és +85 °C-os hőmérsékletet és akár 10 000 gauss-nyi mágnesességet is kibírnak, illetve azután is működőképesek maradnak, ha egy 1,6 tonnás autó áthajt rajtuk.

A Plus-kategóriájú kártyák írási sebessége maximum 21 MB/s (Class 10), ami azt jelenti, hogy a legmagasabb SDHC-követelményeknek is megfelelnek, garanciájuk pedig 10 évre szól. Az Essential-sorozat tagjainak írási sebessége maximum 13 MB/s, és a Samsung 5 év garanciát vállal rájuk.

Árak és elérhetőség:

Az újdonságok mostantól megvásárolhatóak Magyarországon is a következő ajánlott bruttó végfelhasználói árakon:

SD Plus 8 GB: 3 900 HUF

SD Plus 16 GB: 8 800 HUF

MicroSD Plus 8 GB: 4 200 HUF

MicroSD Plus 16 GB: 9 000 HUFSzólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom