Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent az iGO Primo 2!

Smart home

Megjelent az iGO Primo 2!

Az NNG Kft. bemutatta a hardvergyártó partnerek számára fejlesztett iGO primo 2.0-t, a cég vezető navigációs szoftverének legfrissebb verzióját.

Az új program mérföldkövet jelent a személyes navigáció fejlődésében, mivel intuitív funkcióinak köszöhetően túlmutat az egyszerű gépi irányítás eddig ismert lehetőségein. A szoftver egyedülálló módon egyesíti a létező összes információforrást – a térkép- és POI-adatokat, a regisztrált vezetési sebességet és a gyors újratervezést -, és ezáltal különleges  navigációs élményt nyújt a PND felhasználók számára. A frissített verzió új, intuitív navigációs funkciókkal bővült, így a program képes értelmezni a vezető viselkedését, és azonnali megoldást kínál a mindennapi közlekedési helyzetekben.


A torlódás elkerülése funkció a jármű lassulása alapján felismeri a forgalmi dugókat az autópályákon, még akkor is, ha a TMC-szolgáltatás azokat nem jelzi előre. Ilyen esetekben – az időveszteség elkerülésének érdekében – a készülék ahelyett, hogy változtatlanul tovább tervezné az eredeti útvonalat, azonnal több lehetséges elkerülő útvonalat ajánl fel. A valós idejű alternatív útvonal funkció pedig a zsúfolt belvárosi csomópontokhoz közeledve a keresztutak igénybe vételével kínál alternatív útvonalakat a felhasználók számára. Ha a tervezett útvonal ellenére a sofőr letér az autópályáról, a program a hagyományos navigációs szoftverekkel ellentétben nem próbálja meg mindenáron visszatéríteni az eredeti útvonalra. A tippek letéréskor funkció segítségével igyekszik megfejteni a módosítás okát és releváns tippeket adni (benzinkutak, pihenőhelyek, stb.), majd  ezek elfogadása esetén módosítja az eredeti tervet.

Az iGO primo 2.0 intuitív navigációjának része a parkoló az úti cél közelében funkció is, amely megkeresi és az úti céltól való távolság szerinti sorrendben mutatja meg a megfelelő parkolóhelyeket anélkül, hogy kutatni kellene a POI-adatbázisban.


Az egyedülálló, intuitív navigációs megoldás diszkréten látja el a vezetőt hasznos javaslatokkal. A tippek automatikusan jelennek meg a navigációs készülék képernyőjén, így a funkciók, lehetőségek és a hasznos helyek közötti keresés nem vonja el a sofőr figyelmét a vezetéstől. A felhasználó egy mozdulattal elfogadhatja a kijelzőn megjelenő módosítási lehetőséget, és a program a választásnak megfelelően tervezi újra az útvonalat.

Az iGO primo 2.0 további újdonságai között megtalálható a hangalapú úticél-meghatározás és a személyre szabható vezetői profilok, melyek lehetővé teszik a különböző beállítások megadását több felhasználó esetén is. A flottamegoldások gyártóinak pedig továbbfejlesztett haszongépjármű-funkciók állnak rendelkezésére. A jelenlegi frissítés az 1.2-es verziót váltja fel az iGO Navigáció portfóliójában, és már világszerte elérhető az NNG partnerei számára.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés