Connect with us

technokrata

Csúnya PC-s headsetek a Logitech-től

Logitech_H130_96dpi

Smart home

Csúnya PC-s headsetek a Logitech-től

Mindhárom új Logitech® Stereo Headset csúnya, de legalább kényelmes használatot és egyszerű plug-and-play üzembe helyezhetőséget kínálnak. És zajszűrős a mikrofonjuk.

Az új – szerintünk csúnya – Logitech sztereó headsetek mindegyike egyszerűen üzembe helyezhető, kompatibilis az analóg 3,5 milliméteres jack ki- és bemenettel felszerelt Windows® PC-kkel, és használható a Logitech Vid™ HD, a Skype®, a Yahoo!® Messenger, a Gmail™, a Windows Live® Messenger, az AIM® és a QQ® programokkal.

Logitech Stereo Headset H130

A Logitech Stereo Headset H130 elegáns és pillekönnyű, fej mögötti kialakításának köszönhetően kényelmesen viselhető. Zajszűrős mikrofonja – melynek pozíciója szabadon állítható, vagy használaton kívül akár félre is hajtható – lecsökkenti a bosszantó háttérzörejeket, így mondanivalónk mindig érthető marad.

Logitech Stereo Headset H150

A H150-ben megtalálható a H130 összes vonzó tulajdonsága, de a nyak mögötti támaszték helyett egy szabályozható fejpánt található rajta. A H150 headset szivacsos fülpárnákat kapott, mikrofonját pedig jobb és bal oldalon is lehet tartani. Könnyen hozzáférhető vezérlőgombjaival beállíthatjuk a hangerőt és elnémíthatjuk a mikrofont.

Logitech Stereo Headset H250

A H250 dinamikus, teljes sztereó hangzást kínál, amivel az internetes hívások, a zenék és a játékok is remekül szólnak. Szabályozható, párnázott fejpántja és puha szivacs fülpárnái gondoskodnak kényelmünkről, még a hosszúra nyúló beszélgetések közben is.

Ár és elérhetőség

A headsetek megjelenése augusztusra várható. A Logitech Stereo Headset H130 és a Logitech Stereo Headset H150 ajánlott fogyasztói ára €19,99, a Logitech Stereo Headset H250 ajánlott fogyasztói ára pedig €34,99 lesz.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák