Connect with us

technokrata

Az LG-é a legjobb 3D-s házimozi

HX966TZ

Smart home

Az LG-é a legjobb 3D-s házimozi

Az LG 3D házimozi megoldásért és 5.1-es házimozi rendszerért kapta a legjobb megnevezést.

Az LG idei teljesítményét az alábbi díjakkal ismerték el: Európa legjobb 3D házimozi megoldása az 55LW650S CINEMA 3D™ Smart TV és a HLX56S 3D Blu-ray Sound Bar lett, az LG HX966TZ Smart 3D Blu-ray™ házimozi rendszernek pedig Európa legjobb 5.1-es házimozija díjat ítélték oda.

Ezek a díjak évről évre azt igazolják, hogy az LG az európai szórakoztatóelektronikai ipar élvonalába tartozik. Ennek megfelelően olyan termékeket és funkciókat kínál, amelyeket kifejezetten az igényes európai fogyasztók ízléséhez igazítva fejlesztett ki.” – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. „Rengeteg energiát fektettünk a CINEMA 3D™, a 3D hangzás és hasonló innovatív technológiák kifejlesztésébe, így az iparág tekintélyes képviselőinek elismerése kétség kívül nagyon fontos számunkra.”

 

Az LG az 55LW650S CINEMA 3D™ Smart tévéjéhez kedvező árú, kényelmes és könnyű szemüvegeket kínál, így ez a készülék ideális választás családi vagy baráti 3D házimozizáshoz. Az 55LW650S rendelkezik a 2D-3D konvertálási funkcióval, ami egyfajta megoldást jelent a korábbi 3D tévéknél tapasztalt tartalomhiányra. A tv éles és extra fényerejű 3D képet ad, a TÜV és az Intertek által odaítélt „villódzásmentességi” tanúsítvány pedig szavatolja, hogy a nézők hosszabb ideig nézhetnek 3D tartalmakat, mellőzve a régebbi 3D televíziók okozta fejfájást és émelygő érzést.

Az 55LW650S a széles látószögének köszönhetően még teljesebb 3D élményt nyújt, mert a nézők egymás mellett ülve ugyanazt a képet látják. A funkciók tárházát bővíti a beépített Smart Share (intelligens megosztás) funkció, utóbbi gyerekjátékká teszi a digitális eszközök közötti tartalommegosztást.

A HLX56S 3D Blu-ray Sound Bar tökéletesen kiegészíti az 55LW650S tévét, együtt teremtve meg mindent, ami a tökéletes otthoni 3D szórakozáshoz kell. Az elegáns, ugyanakkor kompakt készülék csúcsminőségű 3D Blu-ray tartalomlejátszást, valamint 4.1 csatornás, 430W teljesítményű lenyűgöző hangzást nyújt. A vezeték nélküli mélysugárzó teljes és még inkább sztereoszkóp hangzást kölcsönöz a zeneszámoknak. A Wi-Fi Direct (azonnali Wi-Fi) funkció pedig lehetővé teszi a Wi-Fi hotspot nélküli tartalommegosztást. A HLX56S készülékkel könnyedén hozzáférhet az LG Prémium tartalmaihoz, az LG Remote funkcióval pedig a felhasználók egy egyszerűen letölthető alkalmazás segítségével vezeték nélküli távvezérlővé varázsolják Androidos okostelefonjukat.

A HX966TZ házimozi bármely otthoni mozi szett tökéletes alkotóeleme, köszönhetően a 3D Blu-ray lejátszásnak és az 1100W teljesítményű, élénk és elsöprő hangzásvilágnak. A falra szerelhető, minőségi alumínium kivitelezés letisztult és egységes külsőt kölcsönöz a rendszernek. A Wi-Fi Direct (azonnali Wi-Fi) és az LG Smart tv funkció pedig az internetes szórakozás, valamint a globális és helyi szolgáltatók által biztosított Prémium tartalmak legjavát hozza el a felhasználók otthonába. A HX966TZ hozzáférést biztosít az egyedi fejlesztésű LG alkalmazások egyre bővülő kínálatához. A házimozi rendszer vezérelhető az LG Remote funkcióval, illetve két HDMI bemeneti és egy HDMI kimeneti csatlakozót tartalmaz.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp