Connect with us

Önképezőgépek a Samsungtól

ST700_FS1_S_Global_1024x768

Smart home

Önképezőgépek a Samsungtól

A Samsung idén nyáron 3 új „ÖnKépezőgépet” vezet be a magyar piacon.

A front oldalon elhelyezett kijelző megkönnyíti az „Önképezést” azaz, a saját magunkról készített fotók helyes komponálását, míg a hátsó 5, illetve 7,6 cm átlójú képernyő a fotók visszanézésére vagy szerkesztésére alkalmas. 5× optikai zoom, 14,2 illetve 16,1 megapixel, 1280×720 pixel felbontású mozgókép és rengeteg extra szolgálja, hogy a készülék minden helyzetben helytálljon.

Az „ÖnKépezőgépek” 3,8 cm átmérőjű előre néző kijelzője megkönnyíti az önarcképek komponálását. Ezen túlmenően a gépeken található kis animációk front oldalon történő megjelenítésével a gyerekeket is könnyebb mosolyra fakasztani. A „Jump Shot” beállításnál a készülék visszaszámol, majd két egymás utáni képet készít, hogy akár mozgás, például ugrás közben is tudjunk önmagunkról képet készíteni. Ez a funkció szintén hasznos csoportképek esetében – ha a készítő is a képen szeretne lenni a sok mosolygó ember között…

A készülékek képszerkesztő szoftvere biztosítja a tökéletes beállításokat és az utólagos szerkesztést is. Legyen szó az előző este szerzett új barátokról, vagy a tavon tükröződő holdfényről, a Smart Auto 2.0 beállítás azonnal elemzi a kompozíció fő elemeit, majd automatikusan állítja be a legmegfelelőbb fénykép- és film módozatot. Az Intelligens arcfelismerő technológiájának köszönhetően az „ÖnKépezőgépek” minden kattintással fantasztikus képet készítenek, hiszen akár 20 arcot meg tudnak jegyezni, hogy exponálásnál automatikusan rájuk élesíthessenek. Mivel az „ÖnKépezőgépek” kiváló arc- és névmemóriával rendelkeznek, az elmentett nevek alapján utólag kikereshetők az elkészített képek . A témakövető autofókusz módban a fényképezőgép követi a fotóalanyt, akkor is, ha egy örökké mozgó gyerkőcöt szeretnénk lencsevégre kapni. A Magic Frame funkció segítéségével pedig a fotókhoz utólag ízlésünk szerinti keretet adhatunk.

A Samsung PL120 hátsó kijelzője 2,7”, azaz 6,8 cm átmérőjű. A kisebb méretért cserébe a készülékkel kb. 270 fotót vagy 90 perc videót rögzíthetünk az akkumulátor feltöltése után. A készülék 14,2 megapixeles fotók elkészítésére alkalmas.
A Samsung PL 170 és Samsung ST 700 modellek esetében a 3”, azaz 7,6 cm átmérőjű kijelző a képek még jobb ellenőrzését, illetve egyszerűbb megosztását teszi lehetővé. Ezekkel a kamerákkal kb. 180 fotó vagy 65 percnyi videó rögzíthető egy töltéssel. A maximalisták kedvéért ezek a készülékek már 16 megapixeles képek rögzítésére is alkalmasak…
A Samsung ST 700 hátsó LCD-jén érintőképernyő segíti az egyszerű beállítást és szerkesztést, a kiváló minőségű fotókért pedig egy Schneider-KREUZNACH objektív felel.



Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő