Connect with us

technokrata

Új műholdas tv-szolgáltató Magyarországon

pc-satellite-tv

Smart home

Új műholdas tv-szolgáltató Magyarországon

Júniustól indítja műholdas (SAT) televíziós szolgáltatását az ország teljes területén a Business Telecom Kft (BTel).

A hazai tulajdonban álló BTel új szolgáltatását egyéves felkészülési időszakot követően, mintegy 300 millió forintos beruházás keretében indítja el.

A június 6-tól a szélessávú internet-szolgáltatáshoz, a vezetékes telefonhoz, a mobilinternethez, valamint szélessávon elérhető további szolgáltatásokhoz (például az IPTV) társuló új terület, a műholdas televíziózás erősíti tovább a BTel vezeték nélküli technológiai fókuszát.

„Az új szolgáltatás kiemelt szerepet kap a cég portfóliójában: a 2011-es évre nagyságrendileg tízezres új előfizetői táborra számítunk” – mondta el Takács Krisztián, a BTel ügyvezető igazgatója. A bővülő szolgáltatás-portfólió további előnye, hogy új, „3 az 1-ben” csomagok jelennek meg a cég, és ezzel együtt a távközlési piac kínálatában – tette hozzá az ügyvezető.

A BTel saját mikrohullámú adatátviteli hálózatot épített, melyet folyamatosan bővít, továbbá a vezeték nélküli technológiák kihasználására és továbbfejlesztésére koncentrál.

A növekvő függetlenséget biztosító saját hálózatépítés mellett a BTel üzleti modelljének másik alappillére a helyi, jellemzően intézményi ügyfélkapcsolati háló, mely az önkormányzatok szintjén mérhető megtakarítás és minőségi ugrás révén sorra nyitja meg a cég számára az új lakossági, illetve üzleti előfizetői piacokat. Mára a BTel a lakossági és intézményi ügyfélkör mellett jelentős számú üzleti ügyfelet szolgál ki, közöttük számos hazai és multinacionális nagyvállalatot is. A BTel 2010 júliusa óta a Vodafone stratégiai partnere a mobil szélessávú internet-szolgáltatásban.

A BTel műholdas TV-szolgáltatása, mely gazdas csomagkínálattal és számos HD csatornával kerül a piacra, az Eutelsat Eurobird 9A és az Eutelsat Hotbird műholdjairól lesz fogható.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd