Connect with us

Új műholdas tv-szolgáltató Magyarországon

pc-satellite-tv

Smart home

Új műholdas tv-szolgáltató Magyarországon

Júniustól indítja műholdas (SAT) televíziós szolgáltatását az ország teljes területén a Business Telecom Kft (BTel).

A hazai tulajdonban álló BTel új szolgáltatását egyéves felkészülési időszakot követően, mintegy 300 millió forintos beruházás keretében indítja el.

A június 6-tól a szélessávú internet-szolgáltatáshoz, a vezetékes telefonhoz, a mobilinternethez, valamint szélessávon elérhető további szolgáltatásokhoz (például az IPTV) társuló új terület, a műholdas televíziózás erősíti tovább a BTel vezeték nélküli technológiai fókuszát.

„Az új szolgáltatás kiemelt szerepet kap a cég portfóliójában: a 2011-es évre nagyságrendileg tízezres új előfizetői táborra számítunk” – mondta el Takács Krisztián, a BTel ügyvezető igazgatója. A bővülő szolgáltatás-portfólió további előnye, hogy új, „3 az 1-ben” csomagok jelennek meg a cég, és ezzel együtt a távközlési piac kínálatában – tette hozzá az ügyvezető.

A BTel saját mikrohullámú adatátviteli hálózatot épített, melyet folyamatosan bővít, továbbá a vezeték nélküli technológiák kihasználására és továbbfejlesztésére koncentrál.

A növekvő függetlenséget biztosító saját hálózatépítés mellett a BTel üzleti modelljének másik alappillére a helyi, jellemzően intézményi ügyfélkapcsolati háló, mely az önkormányzatok szintjén mérhető megtakarítás és minőségi ugrás révén sorra nyitja meg a cég számára az új lakossági, illetve üzleti előfizetői piacokat. Mára a BTel a lakossági és intézményi ügyfélkör mellett jelentős számú üzleti ügyfelet szolgál ki, közöttük számos hazai és multinacionális nagyvállalatot is. A BTel 2010 júliusa óta a Vodafone stratégiai partnere a mobil szélessávú internet-szolgáltatásban.

A BTel műholdas TV-szolgáltatása, mely gazdas csomagkínálattal és számos HD csatornával kerül a piacra, az Eutelsat Eurobird 9A és az Eutelsat Hotbird műholdjairól lesz fogható.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom