Connect with us

technokrata

Fél évig ingyenes tévé nyaralókba a T-Home-tól

Children Watch Television At Home

Smart home

Fél évig ingyenes tévé nyaralókba a T-Home-tól

A T-Home ajánlata kedvező feltételek mellett biztosít tévézési lehetőséget azok számára, akik a nyaralójukban sem szeretnének lemondani kedvenc tévéműsoraikról.

A tévészolgáltatás időszakos szüneteltetését választó ügyfelek számára az igen előnyös Nyaraló Sat TV ajánlatokat évente egyszeri alkalommal, maximum 6 hónapig 0 forintos havi díjért lehet szüneteltetni, miközben a kínált csomagok az év további, „aktívabb” felében ugyanúgy használhatók, mint a hagyományos, szintén digitális hang- és képminőséget nyújtó, széles televíziós műsorválasztékot kínáló Sat TV szolgáltatás. Vagyis a tévézés megszokott kényelmi funkcióiról (elektronikus műsorújság, gyerekzár stb.) nyaralás közben sem kell lemondani, miközben mindehhez akár nemzetközi filmcsemegéket tartalmazó, tudományt és érdekességeket feldolgozó, zenei, továbbá gyerekeknek vagy felnőtteknek szóló minicsomagokat is lehet rendelni, sőt az ajánlat előnyeit akár több tévékészüléken is lehet élvezni.

A 19 illetve az 59 tévécsatornát, kedvező csomagáron tartalmazó akciós Nyaraló Sat TV Alap és Családi csomagokat meglévő és új T-Home lakossági előfizetők egyaránt igénybe vehetik, 2 év hűségidő vállalásával, az ország meghatározott településein. A T-Home ügyfeleknek az Alap csomag, 2 év hűséggel havonta mindössze 1590 forintba kerül, 4990 forint telepítési, valamint 0 forint szüneteltetési és 0 forint visszakapcsolási díjjal. A csomag havidíja a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges 1 darab parabola antenna és 1 darab nem merevlemezes Sat TV vevőegység (set top box) bérleti díját is tartalmazza.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle