Connect with us

technokrata

Ami az Éden Hotelből kimaradt…

eden-hotel-kolumbia-santamarta-13..

Smart home

Ami az Éden Hotelből kimaradt…

Napi 16 órás, heti hét napos munkában biztosította a VIASAT3 csatorna Éden Hotel című produkciója számára a technikai feltételeket az Arizona MPS.

A Viasat3 eddigi legnézettebb saját gyártású műsora, az Éden Hotel teljes utómunkálatának lelke egy új AVID ISIS 5000 megosztott háttértáras, 32 Terrabyte-os szerver volt, amelyből az itt alkalmazott RAID 5 technológiának köszönhetően teljes adatbiztonság mellett is 24 TB tényleges kapacitás állt folyamatosan rendelkezésre. Az akár 40 klienst is kiszolgálni képes AVID ISIS 5000-hez a produkcióban 11 munkaállomás csatlakozott, a digitalizáló és finiselő munkaállomások mellett párhuzamosan két Sony PDW U1 driverről történt az adatszintű betöltés.

– „Egy ilyen nagy produkciónál létfontosságú, hogy a tartalomra tudjunk koncentrálni, és ne veszélyeztesse se a költségvetést, se a műsort egy nem várt technikai probléma. Ezért nagyon fontos volt számunkra a megfelelő műszaki szolgáltató partner kiválasztása.” – fogalmazott Kereszty Gábor, a Viasat3 stratégiai igazgatója.

– „A televíziózás mindig tele van nem várt helyzetekkel, így volt ez az Éden Hotel elkészítése során is. A technikának ezeket a helyzeteket is teljes biztonsággal kell kezelnie, elfogadható áron. Akkor dolgozunk jól, ha a munkánkból semmit sem érzékel a néző.” – hangsúlyozta Richan Kornél, az Arizona MPS műszaki igazgatója.

A műsor készítése során 2685 darab Fujifilm PD711 23 GB kapacitású XDCAM lemezt használtak fel, a januártól májusig tartó időszakban végig zökkenőmentesen zajlott az utómunka. A VIASAT3 a végterméket Digital Betacam formátumban használja fel.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd