Connect with us

technokrata

Egyetem a tévében

mindentudas-egyeteme1

Smart home

Egyetem a tévében

A T-Home indentudás Egyeteme előadásaihoz kapcsolódó IPTV alkalmazást vezetett be, és megújította az [origo] interaktív szolgáltatását is.

Az előadássorozathoz kapcsolódó megoldással megismerhetővé válnak a Mindentudás Egyeteme előadóinak életrajzai, prezentációi, valamint több ezer szócikket tartalmazó kislexikonban is lehet böngészni, és speciális kvízekkel is tesztelhetjük tudásunkat. A sorozat kedvelői természetesen az előadásokról sem maradnak le: a Telekom, a Mindentudás Egyeteme alapítójaként lehetővé teszi, hogy a prezentációk az internet és a mobiltelefon felületei mellett a tévé képernyőjén is elérhetők legyenek. A T-Home IPTV szolgáltatás Videotékájában a Mindentudás Egyeteme korábbi és új műsorai is megtekinthetők: a folyamatos feltöltés eredményeképpen IPTV előfizetőink 2011. év végére már közel 200 előadást ingyenesen érhetnek el.
Az okostévé-fejlesztéseknek köszönhetően a napi hírek és friss információk kedvelői sem maradnak újdonság nélkül: a megújult [origo] portál bővebb tartalommal, szebb, színesebb és gyorsabb megjelenésben látható az IPTV-n. A tévé képernyőjén megjelenő interaktív tartalom-megjelenítési forma segítségével a rovatok tetszés szerint böngészhetők, képgaléria érhető el, sőt a multimédia-nézetben a cikkek közül akár képek alapján is lehet válogatni.
Mint ismeretes a most bemutatott alkalmazásokon kívül, a T-Home nemrég több okostévé-szolgáltatást vezetett be: így többek között a tévé képernyőjén megjeleníthető, automatikusan frissülő Árfolyam, a napi, heti, havi előrejelzéseket mutató Horoszkóp valamint a Netpincér alkalmazást, amely segítségével a televízió képernyőjén keresztül lehet ételt rendelni. A T-Home IPTV nézői mindezen megoldásokat a tévé távirányítójának kék gombja segítségével indíthatják el.
További újdonság, hogy a Telekom a tavalyi Magyar Filmszemle ideje alatt indított kezdeményezését folytatva, idén is számos szemlére nevezett filmet tesz elérhetővé a T-Home IPTV szolgáltatáson keresztül 2011. május 5. és május 8. között. A T-Home IPTV előfizetők a Videotékából ingyenesen vagy kedvezményes díjon kölcsönözhetnek a szemle több kategóriájában induló filmekből, a magyar filmkészítők legújabb alkotásai közül.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd