Connect with us

Egyetem a tévében

mindentudas-egyeteme1

Smart home

Egyetem a tévében

A T-Home indentudás Egyeteme előadásaihoz kapcsolódó IPTV alkalmazást vezetett be, és megújította az [origo] interaktív szolgáltatását is.

Az előadássorozathoz kapcsolódó megoldással megismerhetővé válnak a Mindentudás Egyeteme előadóinak életrajzai, prezentációi, valamint több ezer szócikket tartalmazó kislexikonban is lehet böngészni, és speciális kvízekkel is tesztelhetjük tudásunkat. A sorozat kedvelői természetesen az előadásokról sem maradnak le: a Telekom, a Mindentudás Egyeteme alapítójaként lehetővé teszi, hogy a prezentációk az internet és a mobiltelefon felületei mellett a tévé képernyőjén is elérhetők legyenek. A T-Home IPTV szolgáltatás Videotékájában a Mindentudás Egyeteme korábbi és új műsorai is megtekinthetők: a folyamatos feltöltés eredményeképpen IPTV előfizetőink 2011. év végére már közel 200 előadást ingyenesen érhetnek el.
Az okostévé-fejlesztéseknek köszönhetően a napi hírek és friss információk kedvelői sem maradnak újdonság nélkül: a megújult [origo] portál bővebb tartalommal, szebb, színesebb és gyorsabb megjelenésben látható az IPTV-n. A tévé képernyőjén megjelenő interaktív tartalom-megjelenítési forma segítségével a rovatok tetszés szerint böngészhetők, képgaléria érhető el, sőt a multimédia-nézetben a cikkek közül akár képek alapján is lehet válogatni.
Mint ismeretes a most bemutatott alkalmazásokon kívül, a T-Home nemrég több okostévé-szolgáltatást vezetett be: így többek között a tévé képernyőjén megjeleníthető, automatikusan frissülő Árfolyam, a napi, heti, havi előrejelzéseket mutató Horoszkóp valamint a Netpincér alkalmazást, amely segítségével a televízió képernyőjén keresztül lehet ételt rendelni. A T-Home IPTV nézői mindezen megoldásokat a tévé távirányítójának kék gombja segítségével indíthatják el.
További újdonság, hogy a Telekom a tavalyi Magyar Filmszemle ideje alatt indított kezdeményezését folytatva, idén is számos szemlére nevezett filmet tesz elérhetővé a T-Home IPTV szolgáltatáson keresztül 2011. május 5. és május 8. között. A T-Home IPTV előfizetők a Videotékából ingyenesen vagy kedvezményes díjon kölcsönözhetnek a szemle több kategóriájában induló filmekből, a magyar filmkészítők legújabb alkotásai közül.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom