Connect with us

Hirdetés

technokrata

Real Madrid – FC Barcelona rangadó, 3D-ben

Smart home

Real Madrid – FC Barcelona rangadó, 3D-ben

Itthon ismét 3D-ben lehet megnézni a két rivális spanyol csapat küszöbön álló mérkőzését.

A UPC tavaly májusban tesztjelleggel végzett, első sikeres hazai 3 dimenziós televíziós műsortovábbítását követően november végén először valósult meg Magyarországon a nagyközönség számára is elérhető 3D televíziós élő közvetítés. A SPORT TV 3D-közvetítésének köszönhetően lehetővé vált, hogy a UPC előfizetői az otthonukban is kipróbálják a televíziózás jövőjét jelentő újszerű képélményt, a kereskedelemben már kapható új tévékészülékeken.

Ronaldo és Messi – El Classico 3D-ben

Ezúttal ismét a világszerte rendkívüli érdeklődéssel várt El Clásicót, a spanyol futballbajnokság két sztárcsapata, a Real Madrid és Barcelona összecsapását ,közvetíti a SPORT TV, amit a UPC térhatású képformában is továbbít saját kábelhálózatán. A mérkőzést a UPC HD csomagjának előfizetői az erre alkalmas legújabb tévékészülékeken, a szolgáltató által biztosított médiaboxon keresztül, a SPORT TV szokásos műsora mellett, a 40. programhelyen láthatják 3D-ben. Ez a technológiai és futballcsemege a UPC teljes magyarországi kábelhálózatán külön kérés és külön díj nélkül elérhető lesz a digitális HD csomag előfizetőinek. Amennyiben elmulasztják a közvetítést vagy egyelőre nincs lehetőségük a térhatást kipróbálni, úgy ezt később is megtehetik majd, mivel a 3D adás felvételről is lehívható lesz a UPC videotár szolgáltatásából.

A legnagyobb hazai kábelszolgáltató és a SPORT TV-t működtető Chello Central Europe abban bízik, hogy a mostani közvetítés tovább népszerűsíti a labdarúgást és a 3D technológiát a szurkolók és a nézők körében. Reményeik szerint a SPORT TV által közvetített egyéb sportesemények, mint például a magyar és spanyol bajnokság is hamarosan elérhetőek lesznek 3D-ben.

A sugárzás időpontjai
Real Madrid – Barcelona (La Liga): Április 16., szombat, 22.00, SPORT2 (élő, 3D)
Barcelona – Real Madrid (Spanyol Kupa, döntő): Április 20., szerda, 20.45, SPORT1 (élő)



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés