Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tévéadás indul konzolokra

Smart home

Tévéadás indul konzolokra

Húsz tévéadó műsorát nézhetik majd az Xbox Live előfizetők ősztől Angliában és Írországban a Sky és a Microsoft közötti megállapodásnak köszönhetően. A csatornák között lesz olyan, amelyik a Premiere League mérkőzéseit közvetíti és olyan is, amelyik csak filmeket ad.

A Microsoft és a Sky közötti megállapodásnak köszönhetően filmeket, híreket és sportprogramokat is nézhetnek majd a televízióhoz kötött játékgépeik segítségével az Xbox 360 tulajdonosok ősztől Angliában és Írországban. Bár a csatornák pontos összeállítása még nem ismert, az már most biztosnak tűnik, hogy csomagokban is elő lehet majd fizetni rájuk, és arra is lehetősége lesz a konzoltulajdonosoknak, hogy csak a letöltött filmek vagy meccsek után fizessenek.

Elemzők szerint a megállapodás azért jöhetett létre a médiacég és a szoftvergyártó között, mert a Microsoft a segítségével növelni tudja az Xbox Live szolgáltatásra előfizetők számát, a Sky pedig új ügyfelekhez juttathatja el a tévéadásait a konzolokon keresztül. “Az ügyfeleink a felmérések során, általában úgy nyilatkoztak, hogy szeretnék, ha tévéadások közül is válogathatnának a játékgépük segítségével. Azt hiszem egy igen változatos és tartalmas szórakoztató csomagot sikerült összeállítanunk a számunkra.”- nyilatkozta Neil Thompson az Xbox UK and Ireland vezetője a Reutersnek.

Az Xbox Live angol vagy ír előfizetői, az adások indulása után a világon elsőként anélkül is nézhetnek majd focimeccseket vagy filmeket a barátaikkal, hogy találkoznának velük. Az előfizetők ugyanis az interneten keresztül nyomon követhetik majd, hogy mit néznek más, a kapcsolataik között szereplő előfizetők, és lehetőségük lesz arra is, hogy az avatárjaik segítségével üzeneteket küldjenek egymásnak vagy kommentálják a televíziók képernyőjén zajló eseményeket.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés