Connect with us

Hirdetés

technokrata

Október 19-től már Magyarországon is használható a Kindle e-könyvolvasó

Smart home

Október 19-től már Magyarországon is használható a Kindle e-könyvolvasó

A Kindle már Magyarországon is megrendelhető és hozzáférhető. Az elektronikus könyvolvasóhoz ingyenes 3G hozzáférés jár, mellyel havidíj és wifi-hálózat nélkül is letölthetjük a kívánt könyvet vagy újságot.

A Kindle e-könyvolvasóval a felhasználók vezeték nélküli kapcsolaton tölthetnek le újságokat, könyveket, magazinokat és személyes dokumentumokat. A hat hüvelykes nagy felbontású kijelző hasonló a valódi papír alapú médiához.#img1#

A felhasználók több mint 290 ezer angol nyelvű könyv közül választhatnak jelenleg, valamint az amerikai és nemzetközi sajtóból is hozzáférhetnek számos kiadványhoz. Az új könyvekhez 12-14 dolláros áron lehet hozzájutni, ám a 290 ezres kínálat közül 65 ezer könyv kerül kevesebbe, mint 6 dollár. Az árak amerikai dollárban vannak meghatározva, és ebben a formában is fizetendők. Magyarországon a szolgáltatások még erősen limitálva vannak, például a blogok és a kísérleti böngésző szoftver jelenleg nem elérhető.

Jeff Bezos, az Amazon.com, a világ legnagyobb online könyvkereskedőjének az alapítója és vezére elmondta, hogy a cég hosszú távon úgy gondolkodik, hogy a világ összes könyve, a világ összes nyelvén elérhető legyen 60 másodpercen belül.

Több mint 200 ezer angol nyelvű könyvet és több mint 85 nemzetközi és amerikai újságot kínál a Kindle olvasóinak Magyarországon is. A cég bejelentette, hogy Kindle több mint 100 országban történő bevezetésével egyidőben lecsökkenti a csak amerikai piacra szánt készülékének árát 259 dollárra. Az új ár 100 dollárral kevesebb, mint a készülék tavalyi ára.

Az Amazon a Kindle mellett más készülékekre is elérhetővé fogja tenni a digitális könyveket, melyek már jelenleg is elérhetők a iPhone-on és iPod Touch-on. A cég nem tervezi online könyveivel a konkurens készülékek meghódítását, ám olyan platformokra koncentrál, melyek számos előfizetővel rendelkeznek.

Egyes iparági szakértők szerint a Kindle készülék lehet az idei karácsonyi szezon slágere.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés