Connect with us

Hirdetés

technokrata

Navigátor hölgyeknek

Smart home

Navigátor hölgyeknek

A TomTom piacra dobja a kimondottan hölgyek igényeire szabott navigációs készülékét.

A TomTom White Pearl a nemrégen útjára indított TomTom ONE IQ Routes modell továbbfejlesztett, kifejezetten női igényekre szabott változata, amelyet luxus kivitel és bővített tartalmi szolgáltatás tesz stílusosan élvezetes és stresszűző navigációs kiegészítővé.

A gyöngyház színű borításnak és a színben, valamint anyaghasználatban egyező EasyPort rögzítőnek köszönhetően a készülék megjelenése eltér a szokásos TomTom navigációs készülékekétől. A White Pearl-t egybefüggő, finoman örvénylő virágmotívum díszíti, amely érzéki összhangban van a készülék bekapcsolásakor megjelenő “kezdőképpel”.

A White Pearl és annak rögzítője könnyen tisztántartható, és biztonságosan tárolható a készülékhez járó, stílusban igazodó, különleges minőségű selyemtokban, amely méretéből adódóan könnyedén hordozhatóvá teszi a készüléket, akár a legkisebb női retikülben is.

A készülék számos, előre telepített Érdekes Ponttal (POI) lett bővítve, olyan speciális kategóriáknak is helyet adva, mint az “Érdekes látnivalók”, a “Vásárolj, amíg bírsz” valamint a “Napi divat” kategóriák, amelyek gond nélkül elvezetnek a városban található legjobb helyekhez, legyen szó divatbutikokról vagy lakberendezési áruházakról, éttermekről vagy bárokról, kávé- vagy teaházakról, színházakról vagy mozikról, így meghagyva minden hölgynek a felfedezés élményét.

“Ezt a készüléket kimondottan a hölgyek igényeire szabtuk, a tökéletes navigációs élmény mellet elég teret hagyva a könnyedségnek, az exkluzivitásnak és nem utolsó sorban a stílusnak”, tette hozzá Corinne Vigreux, a TomTom ügyvezető igazgatója. “Korábban, a szórakoztató elektronikai iparág ezen szegmensében nem fordítottak kellő hangsúlyt a hölgyek által képviselt, igen fontos vásárlói rétegekre, de mi a TomTom-nál felfigyeltünk a női vásárlók által támasztott igényekre, ezért hoztuk létre a White Pearl-t.”

A készülék természetesen a TomTom-tól már megszokott navigációs funkciókkal is el van látva, amely az egyszerű használhatóságon túl tartalmazza a Map Share technológiát a “Segítség!” menüt és még sok más hasznos funkciót. A készülék továbbá tartalmazza a TomTom által kifejlesztett IQ Routes útvonal-kalkulációs csúcstechnológiát is, ami automatikusan a navigációs piacon elérhető leggyorsabb és legpontosabb útvonal-kalkulációt biztosítja a felhasználók számára. Végezetül, a TomTom White Pearl tökéletes sávnavigációt biztosít az Advanced Lane Guidance funkciónak köszönhetően, amely segít eligazodni az összetettebb közlekedési csomópontoknál és autópálya lehajtóknál.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés