Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ma indul a nevezés az IBM programozó bajnokságra

Smart home

Ma indul a nevezés az IBM programozó bajnokságra

Ma indul a nevezés az IBM és partnerei által szervezett 48 órás programozó bajnokságra. Idén rendhagyó módon nem egy szokásos kérdőív fogadja a jelentkezőket.

A www.programozobajnoksag.com weboldalon elrejtett információkból kell a hallgatóknak rájönni, miként nevezhetnek a versenyre. Érdemes az elsők között eljutni a megoldáshoz, mivel a nevezéseket érkezési sorrendben fogadják a szervezők. Az első 20 regisztráló csapat indulhat ősszel a megmérettetésen. A honlapon bárki regisztrálhat egy rejtvény megoldása által. Ez önmagában nem egyenértékű a nevezéssel, azonban a felkészülést segíti: elérhetővé válnak a letölthető szoftverek, a fórum és a hírleveleket is megkapják a regisztráltak.

A versenyre október 16-18. között kerül sor az ELTÉ-n. A hallgatóknak 3 fős csapatokban, egy való életből vett probléma minél tökéletesebb megoldására kell törekedniük. Az alkalmazásnak az IBM WebSphere alkalmazás vagy portál szerveren kell futnia, tervezéséhez és fejlesztéséhez pedig az IBM Rational Software Architectet használhatják. Idén a verseny érdekessége, hogy az alkalmazásnak részben egy Nokia E71-es mobiltelefonon is működnie kell majd, ezért előny a mobil oldali fejlesztés ismerete is (pl.: Symbian, J2ME).



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés