Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG Blu-ray lejátszó Live funkcióval

Smart home

LG Blu-ray lejátszó Live funkcióval

A világ egyik vezető szórakoztatóelektronikai technológia innovátoraként ismert LG Electronics bejelentette, hogy az 2008-as IFA-n rántja le a leplet a legújabb Blu-ray (BD) lejátszójáról. Továbbfejlesztett tulajdonságai közül a BD Live egyértelműen a versenytársak elé helyezi a Társaságot a blue ray piacon.

A BD300 BD Live (BD-ROM Profile 2.0) támogatással lehetővé teszi, hogy az internetre csatlakozva videofájlokat, filmfeliratokat és egyéb adatokat töltsünk le, valamint kvízekkel és több játékos által játszható interaktív játékokkal is eltöltsük szabadidőnket.

“Az LG kiemelt figyelmet fordít vásárlóinak folyamatosan változó igényeire, ezért arra törekszik, hogy vezető gyártóként új trendteremtő megoldásokkal álljon elő, ahogy azt a világ első hibrid lejátszója esetében tette, amely Blu-ray és HD DVD lemezek lejátszására is képes” – mondta Dan D.H. Koh, az LG Electronics Digital Media Company Tengerentúli Marketing Stratégiai Csoport vezetője.

A HDMI csatlakozásnak köszönhetően a BD300 garantálja a kiváló hang és képminőséget 1080p Full HD felbontással. A lehető legmagasabb bitrátájú hangzás érdekében Dolby True HD és DTS-HD technológiával is felvértezték a készüléket. Az elképesztő minőségű hangzás bit pontossággal megegyezik a stúdióhangzással az újgenerációs lemezekről játszott zene esetében is.

A BD300 igen sokoldalú: Blu-ray, DVD és DivX filmek lejátszására is alkalmas. Gyors betöltési sebességének köszönhetően időtakarékosan bootol, tölt be és még a tálca gördülési sebessége is gyorsabb, mint a piacon elérhető egyéb Blu-ray lejátszóké. Az LG SIMPLINK kapcsolattal minden funkció ugyanazzal a távirányítóval működtethető.

Még egy igen praktikus eszközzel bővítették a memória kapacitását: USB porton keresztül pendriveot is csatlakoztathatunk. A készülék MPEG4 videó, JPEG, MP3 és WMA fájl formátumokat kezel.

A BD300 2008. októberétől már kapható lesz Európában.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés