Connect with us

Hirdetés

technokrata

BBS DVD a T-Home-tól

Smart home

BBS DVD a T-Home-tól

A T-Home jóvoltából DVD-n is megjelenhet a Balázs Béla Stúdió rövidfilmjeiből készült válogatás.

A Summa Artium Kht. idei ötödik Mecénás Napi árverésén a T-Home a Balázs Béla Stúdió filmarchívumából válogatott filmek digitalizálásának támogatása mellett döntött. A 4 DVD-ből álló sorozat első két darabjának kiadása a “BBS 50. Más hangok, más szobák – rekonstrukciós kísérlet(ek)” című kiállításhoz kapcsolódik, amelyet a Műcsarnok a Balázs Béla Stúdió megalakulásának 50. és Balázs Béla születésének 125. évfordulója alkalmából rendez a Magyar Nemzeti Filmarchívummal és a Balázs Béla Stúdió Alapítvánnyal együttműködve.

A vetítésekkel és kísérőrendezvényekkel egybekötött nagyszabású kiállítás úgy eleveníti fel a BBS elmúlt 50 évét, hogy az a fiatalabb generációk számára is átélhetővé tegye a kort és a közeget, amelyben ezek a filmek létrejöttek. A BBS-t ismerő kortársak számára a tárlat lehetőséget kínál a közös történetek és élmények felidézésére, újraélésére.

A T-Home fontosnak tartja, hogy az 1959 óta a magyar kortárs és kísérleti film legfontosabb műhelyének számító Balázs Béla Stúdió gazdag gyűjteménye minél szélesebb körben elérhetővé váljon a különböző generációk számára, ezért főtámogatóként állt a DVD-k kiadása mellé.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés